Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!

Bartın ziyaretinde AK Parti Bartın Teşkilatıyla bir araya gelerek partisinin kuruluşunun 21. Yılını kutlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, hem 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti hem de 2023 seçimleri üzerinden muhalefete yüklendi. Teşkilata 2023'ün bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Varank '2023 bir dönüm noktası. 2023 seçimlerini kazandığımızda emin olun bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacak. Biz Samanyolu Galaksisi dediğimizde muhalefetin aklına sadece saman geliyor. İşte böyle vizyonsuz bir muhalefetin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey yok. Bu ülkenin geleceğini tayin edecek olan AK Parti kadrolarıdır. Cumhur İttifakıdır. Bir olursak, beraber olursak, bugüne kadar nasıl gayret ettiysek, 2023'te de gayret edersek bizim bu ülkede başaramayacağımız hiçbir şey olmaz' dedi. Varank ayrıca Bartın'dan Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'un fabrikasının 29 Ekim'de açılacağı müjdesini de verdi.

Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bartın SOGEP Projelerinin toplu açılışı ve imza töreni, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ilave alt yapısı ve fabrika temel atma töreni ile bir dizi temaslarda bulunmak için Bartın’a geldi. Bartın programına Valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Varank’ı Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Grup Başkanvekili AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Ersin Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başta olmak üzere il protokolü karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Mustafa Varank, Bartın Valiliğinde ayrıca sanayicilerle bir araya geldi.

AK Parti Teşkilatından Varank’a coşkulu karşılama

Toplantıda sanayicilerin talep ve önerilerini dinleyen Mustafa Varank daha sonra “Bir olduk 21 olduk” mottosuyla AK Parti Bartın Teşkilatında düzenlenen kuruluş yıldönümü törenine katıldı. Varank burada partililerce coşkuyla karşılanırken AK Partinin hak ve adalet mücadelesinin neferlerinin bir olduğu bir parti olduğunu ifade eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı “AK Partimiz hak ve adalet mücadelesinin neferlerinin bir olduğu kadim Anadolu topraklarının ne olduğunu ve bu toprakların çocuğu olmanın üzerimize yüklediği misyonunun ne olduğunu bilen, beraberce hizmet ettiği, “Önce devlet, millet, vatan, bayrak” diyenlerin bir araya geldiği, ülkesini, milli ve manevi değerleri önde tutan insanların büyüttüğü, 21 yıldır hayal edilemeyen hizmetlerin gerçek olduğu, cumhuriyet tarihinin en başarılı, en uzun, halkına hizmet eden gönül erlerinin birleştiği, “Devleti yaşat ki insan yaşasın” diyen, halka hizmeti hakka hizmet bilen ve bu düsturla yoluna devam eden 86 yıllık Ayasofya’nın zincirlerini kıran, zalime karşı dik duran, mazluma merhametli olanların hizmette yarıştığı, Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, baş tacımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam eden hareketin, ak davamızın AK Parti’mizin 21. Yaşı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kalaycı: “Nice hizmet dolu yıllara hep birlikte”

AK Parti’ye nice hizmet dolu yıllar dileyen Başkan Kalaycı “Halkımız var olsun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Aramıza nifak tohumları ekmek isteyen şer güçlerin planlarını inşallah başlarına geçirsin. Bu yoğun programı arasında il teşkilatımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşkilatım adına teşekkür ediyorum. “Nice hizmet dolu yıllara hep birlikte” diyorum. Bir olduk 21 olduk” şeklinde konuştu.

Tunç: “Hep milletin sesi olduk, hep milletimizin tercihlerini öne aldık”

AK Partinin kurulduğu yıldan bu yana hep milletin sesi olduğunu ve bir millet hareketi olduğunu vurgulayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç daöyle konuştu:

“Bugün AK Parti’mizin 21. Yaş gününü hep birlikte kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. AK Parti’yi milletimiz kurdu. AK Parti bir millet hareketi. AK Parti kurulduktan 1 yıl gibi kısa bir süre sonra milletimiz tarafından tek başına iktidara geldi ve iktidarda da 20 yılı geride bıraktık. 20 yıl boyunca iktidarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep milletin sesi olduk. İktidarda hep milletimizin tercihlerini öne aldık. Hep milletimiz gibi düşündük. Milli irade bayrağını yere düşürmemek için milletimizle birlikte mücadele ettik. Demokrasi düşmanlarına fırsat vermedik. Darbecilere, muhtıracılara, vesayetçi anlayışa geçit vermedik. Milletimizle birlikte karşı koyduk.

“Bartın’ımız artık nüfusu artan bir il”

81 ilimizin tüm ilçelerini, beldelerini, köylerini mezralarına varıncaya kadar eserlerle donattık. Türkiye’yi büyüttük. Bundan Bartın’ımızda nasibini aldık. Bartın’ımız 2000’li yıllar öncesi hep göç vermişti. Ama artık Bartın’ımız nüfusu artan, üniversitesiyle, turizm ve sanayi yatırımlarıyla gelişen bir il konumuna geldi. AK Parti’mizin kuruluş yıl dönümüzde Bartın’ımızın Organize Sanayi Bölgesini (OSB) iki katına çıkaracak olan ilave alanın temel atma töreni ve fabrikalarımızın temel atma töreninde Sayın Bakanımız Mustafa Varank’ı Bartın’da karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. İlimize, sanayicimize ve Bartın’ın istihdamına verdiği desteklerden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, tüm bakanlarımıza ve bugünde aramızda olan Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.

“Eski sistemi milletimiz artık geride bıraktı”

AK Partimiz bu ülkeye nice yıllar hizmet edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nice zorlukları, badireleri milletimizle birlikte aştık. İnşallah 2023’te Türkiye, milletimiz kazanımlarından geri dönmeyecek. O parlamenter sistemi vaat edenlerin, parlamenter sistemin bu ülkeye çektirdiği sıkıntıları milletimiz unutmadı. O istikrarsızlık dönemlerini, terörün azdığı dönemleri, siyasi ve ekonomik krizleri, anarşiyi, muhtıra ve darbe üreten o eski sistemi milletimiz artık geride bıraktı. Geri dönmek isteyenler konuşmaya devam esinler. Ama milletimiz önüne konan 15 sandıkta tercihini hep Recep Tayyip Erdoğan’dan yana, AK Parti’den yana kullandı. İnşallah bu ışık hiç sönmeyecek.

“Bir olduk, beraber olduk, 21 yaşı doldurduk”

“Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedik. Milletimiz eskise dönmek istemeyecek. “Daima ileri” diyecek. Hep birlikte nice ak yıllara. Bir olduk, beraber olduk, 21 yaşı doldurduk. İnşallah nice 21 yaşları kutlarız. 2053, 2071 hedefimize hep birlikte ulaşalım. Daha büyük bir Bartın, daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim.”  

Varank: “Bu ülkeyi büyüteceğimize inandık”

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğunu hatırlatarak başlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti. AK Parti’nin 21 yıldır  büyük mücadele ve kavgalarla Türk milletini hak ettiği yere yükseltmek için çalıştığını kaydeden Bakan Varank şunları söyledi:

“Bu hareket Türkiye’yi muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak üzere şuanda herkesin dünya lideri olduğu kabul ettiği, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulmuş, bir dava hareketidir. Biz kardeşliğimizi büyüterek bu ülkeyi büyüteceğimize inandık. Biz bir ve beraber olarak bu bayrağı en güzel hizmeti yapacağımıza inandık. Ve onun için de 21 yıldır gerçekten bu ülkenin aziz vatandaşları, aziz kardeşlerimiz hangi hizmeti, hangi yatırımı hak ediyorsa da onu yapmak, onun mücadelesini vermek üzere de yıllardır büyük bir kavga veriyoruz.

“Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dünya lideri”

Neden kavga diyorum? Hatırlayın “muhtar bile olamaz” manşetleri attıkları Recep Tayyip Erdoğan bugün Türk vatandaşları tarafından değil, dünyadan bütün siyasilerin belirttiği gibi bir dünya lideri haline gelmiş durumda. Karadeniz’de yaşıyoruz. Karadeniz bir barış deniziyken şuanda iki komşumuzun savaşına şahitlik ediyor. “Bu savaşı kim durdurabilir? Bu iki ülke arasında arabulucuculuğu kim yapabilir?” dediklerinde bütün dünya ülkeleri tek adresi gösteriyor. Türkiye’yi gösteriyor. Dünyada tahıl krizi var. İnsanlar aç kalabilir. Milyonlarca insan aç kalabilir dediklerinde “Bu işe çareyi kim bulabilir? Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan bulabilir” diyorlar.

“Bu noktalara büyük mücadelelerle geldik”

Biz 21 yılda büyük mücadelelerle, büyük kavgalarla bu ülkeyi vatandaşlarımızın hak ettikleri konuma yükseltmek için çalıştık. Ama aynı zamanda tarihten ve medeniyetten gelen sorumluluğumuzun bilincinde de Türkiye’ye de özgül ağırlığını yeniden kazandırmış olduk. Hamdolsun işte 21. Yaşımızı kutlarken belki zaman zaman genç kardeşlerimizin aklına verdiğimiz mücadeleler gelmiyor olabilir. Onlar Türkiye’yi her zaman böyle müreffeh, rahat içinde yaşanan, yollarının, hastanelerinin böyle rahat olduğu, sanayisinin çalışmalarının devam ettiği bir ülke olarak hatırlayabilir. Ama biz bu noktalara büyük mücadelelerle geldik.

“Türkiye’de vesayet rejimiyle büyük kavgalar verdik”

Türkiye’de vesayet rejimiyle büyük kavgalar verdik. Yeri geldi askerin içerisindeki gruplar bu ülkede kendi iktidarını oluşturmaya çalıştı. Yeri geldi yargının içerisindeki gruplar bu ülkede kendi iktidarını oluşturmaya çalıştı. Bürokrasi kendi bağımsızlığını ilan ederek bu ülkeye tahakküm etmeye çalıştı. Yeri geldi bizzat darbe teşebbüssünde bulundular. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizden aldığı ve özellikle arkasında dimdik duran teşkilatımızdan aldığı güçle bu mücadeleyi en güzel şekilde verdi.   

“Bizim en büyük desteğimiz, güvencemiz teşkilatımız”

Biz bugün teşkilatımızı ziyaret ediyoruz. Biz teşkilatın da teşkilatçılığında ne demek olduğunu en iyi bilen siyasi partiyiz. Bizler bakanlar olarak eğer alanda yaptığımız çalışmalardan verim almak istiyorsak ancak teşkilatımız alanda bizimle birlikte hareket ediyorsa o kadar başarılı olabileceğimizi biliyoruz. Bu hükümet bir iş yapıyorsa, onun kalplerde yer etmesini istiyorsak ancak teşkilatımız sahada bizimle birlikte çalışırsa netice alabileceğimizi biliyoruz. Onun için biz 21 yılda büyük mücadeleler vererek büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ederken bizim en büyük desteğimiz, bizim en büyük güvencemiz teşkilatımız oldu. Sizlere çok teşekkür ediyoruz.

“Muhalefette “Bu ülkeyi en güzel Recep Tayyip Erdoğan yönetebilir” diyor”

Dünya bir türbülanstan geçiyor. Gerçekten dünya dalgalı bir deniz halinde, ülkeler gemilerinin pusulalarını nereye çevireceklerini bilmez halde bir uluslar arası siyaset yaşıyoruz. Yeri geliyor Karadeniz’de savaştan bahsediyorlar. Yeri geliyor uzak doğuda Çin ve Tayvan arasında birilerinin kaşıdığı konular acaba dünya ekonomisini nasıl etkileyecek bunları tartışıyoruz. İşte bu dalgalı denizde, bu türbülanslı havada “Türkiye Cumhuriyeti gemisini kim idare edebilir, kim en güzel şekilde kaptanlık yapabilir?” diye sorduğunuzda sadece bizim teşkilatlarımız değil, yüzde 50-51 bize oy veren vatandaşlarımız değil, emin olun muhalefet partilerinin temsilcileri de “Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’dan başka bu tecrübeye sahip bir lider yok. Bu dalgalı denizde bu gemiyi ancak Recep Tayyip Erdoğan en güzel yönetebilir” diyorlar.

“Tam bağımsız bir Türkiye istiyorsak 2023’te yapacağımız çalışmalar çok önemli”

Biz şuna inanıyoruz; 21 yılda neleri başardıysak bugün arkadaşlarımızla toplantı yaptık Bartın’da “Sayın Bakanımız sanayide yatırım yapacağız. Arsamız yok. Bize arsa bulun. Biz yatırım yapalım. Biz sanayiyi geliştirelim” diyorlar. Ben 21 yıl önce adeta köy gibi olan bu şehrin merkezinde size “Bu şehirde sanayiciler yatırım yapacak yer arayacaklar” deseydim siz buna inanır mıydınız? İnanmazdınız. Ama biz bugün Bartın sanayisinin geldiği noktayı konuşuyoruz. Acaba turizmde hangi yatırımları daha fazla yaparız, buraya turist çekeriz? Buraya yurt dışından kruvaziyer gemiler nasıl gelebilir? Bunu konuşuyoruz. Tarımda hangi destekleri veririz? Daha ileri nasıl gidebiliriz? Bunu konuşuyoruz. Bu başarı hikayesini devam ettirmek istiyorsak, Türkiye’yi muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak istiyorsa, Türkiye’yi geçmişte olduğu gibi talimat alan bir ülke değil, talimat veren tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti haline getirmek ve devam ettirmek istiyorsak 2023’te yapacağımız çalışmalar çok önemli.

“2023 bir dönüm noktası”

2023 bir dönüm noktası. Bizler gayret edersek bugüne kadar teşkilatlarımızda olduğu gibi 2023 seçimlerinde de bugünden başlayarak büyük bir gayretle mücadele edersek, sokağa çıkarsak, her bir vatandaşımızın elini sıkarsak, her bir vatandaşımızı en güzel bir şekilde ikna etmeye çalışır bu ülke nereden  nereye geldi bundan sonra nereye gidecek bunu anlatırsak emin olun o dönemeci de en güzel şekilde geçeriz. 2023 seçimlerini kazandığımızda emin olun bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacak.

“Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız”

Şunu bilmeli ve kendimize güvenmemiz lazım.  Biz bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız,  projelerimiz, ufkumuz emin olun muhalefetin yanına bile yanaşamayacağı bir ufuk. Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet “Bu arabayı yapamazsınız. Yapsanız bile satamazsınız” diyor.  İşte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bandından inmeye başlayacaklar.

“Samanyolu Galaksisi dediğimizde muhalefetin aklına sadece saman geliyor”

Biz “Uzayda bir yarış var. Türkiye asla bu yarıştan geri kalmamalı. Türkiye’nin geleceğini ipotek altında bırakmak istemiyorsak mutlaka uzay çalışması yapmalıyız. Bizim çocuklarımız Samanyolu Galaksisini araştırarak geleceğe yönelik plan yapmalılar.” Diyoruz. Biz Samanyolu Galaksisi dediğimizde muhalefetin aklına sadece saman geliyor. İşte böyle vizyonsuz bir muhalefetin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey yok. Bu ülkenin geleceğini tayin edecek olan AK Parti kadrolarıdır. Cumhur İttifakıdır. Bir olursak, beraber olursak, bugüne kadar nasıl gayret ettiysek, 2023’te de gayret edersek bizim bu ülkede başaramayacağımız hiçbir şey olmaz.

“Biz hizmetkar siyasetin temsilcileriyiz”

Biz tek bir dikili ağacı olmadan sadece laf üreten bir parti değiliz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak bu şehre kazandırdığımız bütçesi 28 milyon TL olan projelerin açılışını gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde uygulamaya alacağımız yeni projelerin imzalarını atacağız. Bütün notlarımı aldım. Ankara’ya gittiğimde yaptığımız toplantılarda bize hangi konuları illettilerse bunların bir bir takipçisi olacağım. Bartın ve Bartınlı kardeşlerimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi her şeyin en iyisine layık. Biz hizmetkar siyasetin temsilcileriyiz. Bizim bir mottomuz var. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor “Durmak yok yola devam.” Biz durmayacağız, gayret edeceğiz ve Türkiye’yi de Bartın’ı da hak ettiği yerlere getireceğiz.

“Biz siyaset yapmıyoruz, davamızın peşinden gidiyoruz”

Bizim partimiz bir dava partisi. Biz birlik ve beraberliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş bir partiyiz. Biz bu kardeşliği nasıl tesis ettik? Biz siyaseti, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yükseltmek, yüceltmek için yapıyoruz. Biz siyaseti ay yıldızlı al bayrağımızı en yükseklere çıkarmak için yapıyoruz. Biz bunun için siyaset yapmıyoruz. Davamızın peşinden gidiyoruz. O davanın lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duruyoruz, bundan sonra da durmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Bartın İl Başkanlığında partisinin 21. Kuruluş yılı pastasın kesen Mustafa Varank daha sonra Kültür Merkezinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) SOGEP projelerinin toplu açılışını ve imza törenini gerçekleştirdi.

Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!
Varank'tan teşkilata 2023 seçimleri uyarısı!