Ülkü Ocakları'ndan Bartın çıkarması

Bartın'da bir dizi temaslarda bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'la birlikte Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni' etkinlikleri kapsamında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Ali Kınık ve Alperen Kekilli'nin konser programında gençlerle bir araya geldi.

Ülkü Ocakları'ndan Bartın çıkarması

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni” etkinlikleri kapsamında ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Bartın programına eşlik etti.

Partililerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Bartın programına Bartın Belediyesi’ni ziyaret ederek başladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, geçirmiş oldukları trafik kazası nedeniyle Başkan Akın’a geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti. Bartın Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle ilgili de bilgi alan Yıldırım, Başkan’a başarılar diledi. Belediye ziyaretinin ardından Yıldırım; İl, İlçe ve Ülkü Ocakları teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek programı sonrası ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni” etkinlikleri kapsamında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Ali Kınık ve Alperen Kekilli’nin konser programında gençlerle bir araya geldi.

Yoğun İlgi Oldu

Yoğun ilginin olduğu programa Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit Serarslan, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalemi ve Personel Daire Başkanı Prof. Dr. Turgay Delialioğlu,  Bartın Üniversitesi Akademisyenleri, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi, TÜRKAV Başkanı Emre Önder, MHP Bartın İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ocak Başkanı’ndan Akın’a Teşekkür

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Zeybek Gösterisi yaptı. Gösteri sonrası programın açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl gerçekleştirdi. Iğıl, etkinliğin düzenlenmesindeki desteklerinden dolayı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti. Ülkücü Hareketin önemine değinen Ocak Başkanı Iğıl, yapılan faaliyetlerle ilgili de bilgi vererek, katılım sağlayanlara şükranlarını iletti.

Özçelik, Tüm Gençleri Vakıfa Davet Etti

Iğıl’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ise etkinliğe katılım sağlayan gençlere teşekkür ederek, gençleri ülkenin geleceği olarak gördüklerini belirtti. İl Başkanı Özçelik, gençlere yönelik de önemli çağrıda bulundu. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın önemini anlatan Özçelik, tüm gençleri Ülkü Ocakları’na davet etti.

“Sizler Büyük Türkiye’yi Gerçekleştirecek Olan Ülkücülersiniz”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Milliyetçi-Ülkücü gençlik hem haktan yana, hem halktan taraf hem de hakikatin yanındadır. Yönü doğru olanın yükü ağırdır. Eğri bacadan doğru duman çıkmayacaktır. Yufka yüreklilerle çetin yollar açılamayacaktır. Sizler istikbalin huzur ve güven veren müjdelerisiniz. Sizler eğilmez başın çökmez dizin, bükülmez bileğin, kırılmaz belin timsallerisiniz. Sizler büyük Türkiye’yi gerçekleştirecek olan ülkücülersiniz.

“Allah Bu Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın”

Milliyetçi-Ülkücü gençlik ne aldatan ne de aldanandır. Çünkü ülkücü imanın hükmünü, vakarının ve varlık bilincinin haysiyeti yapmıştır. Çünkü ülkücü cehaletle savaşan, tembellikle mücadeleye, vatanı ve milleti için fedakârca çalışmaya kendini adayan yüksek vasıflı yüce gönüllü insan demektir. Milli gurur sahibi Türk gençliği istikbalim mesajı, istikbalin meşalesidir. Bu mesaj silinmeyecek, bu meşale sönmeyecektir. Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğin ayağa düşmesidir. Gelecek ayağa düştü mü yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir. Türk gençliğinin zihni devamlı alarm halinde olmalıdır. Fikirleri her an gelişmeye açık bulunmalıdır. Günlük hayatın süratli değişimlerini intibak edecek esnekliği, eyyamcılığa pirim vermeyecek düzeye ulaşmalıdır. Bilen insan güçlü insandır. Bu bilgi çağında o nedenle lider Türkiye hedefine bizleri ulaştıracak olan sizlersiniz.  Dilde birlik, işte birlik, fikirde birlik düsturuyla Türkiye’mizi süper devlet seviyesine hep birlikte sizlerin sayesinde getireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

“Bartın’da Bu Tür Kültürel Etkinlikleri Desteklemeyi Sürdüreceğiz”

Ülke genelinde bu tür kültürel etkinliklerin düzenlenmesinde ki katkılarından dolayı başta Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a şükranlarımı sunuyorum.  Bartın Belediyesi olarak kültür şehri olan Bartın’da bu tür kültürel etkinlikleri desteklemeyi sürdüreceğiz. Bu önemli etkinliğin şehrimizde düzenlenmesinde ve salonun hazırlanmasında da emek veren Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Duran Iğıl’a ve gençlerimize teşekkür ediyor, tüm gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

Başkan Akın ve Ekibine Kolaylık Diledi

Başkan Akın’ın konuşmasının akabinde son olarak kürsüye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi. Bartın Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan övgüyle bahseden Yıldırım, yapılacak olan çalışmalarda Başkan Akın ve ekibine kolaylık diledi. Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerinin büyük önem taşıdığını belirten Yıldırım,  böylesine geniş katılımlı bir şöleni düzenleyen Bartın Ülkü Ocakları’nı kutlayarak, düzenlenecek olan tüm etkinlik ve faaliyetlerde yanlarında olduklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların akabinde de Ali Kınık ve Alperen Kekilli konser verdi. Konser programı sonrası gerçekleştirilen hediye ve plaket takdiminin ardından “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni” sona erdi.