TUNÇ'TAN 2 SAĞLIK YATIRIMI MÜJDESİ!

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Devlet Hastanesinde yeni yoğun bakım ünitesinin hizmete açıldığını ve Aladağ Sağlıklı Hayat Merkezinin yapımının tamamlandığını açıkladı.

TUNÇ'TAN 2 SAĞLIK YATIRIMI MÜJDESİ!

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Devlet Hastanesinde yeni yoğun bakım ünitesinin hizmete açıldığını ve  Aladağ Sağlıklı Hayat Merkezinin yapımının tamamlandığını açıkladı.  Bartın Devlet Hastanesindeki hastalara acil şifalar dileyen Tunç, “Bartın Devlet Hastanesinde yeni yoğun bakım ünitesi hizmete açıldı. Hayırlı olsun. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Aladağ Sağlıklı Hayat Merkezi tamamlandı

Aladağ Sağlıklı Hayat Merkezinin yapımının tamamlandığını da açıklayan Yılmaz Tunç, “Bartın Merkez Aladağ Mahallesinde yapımını tamamladığımız Bartın Sağlıklı Hayat Merkezi binası projesi özel olarak tasarlandı. Bünyesinde diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerin bulunacağı merkezde, Röntgen ve ultrason, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetler de verilebilecek. Vatandaşlarımız Aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Hayat Merkezine gelecek ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçler takip edilecek.

Çok özel olarak tasarlanan Bartın Sağlıklı Hayat Merkezinde verilecek hizmetler; Beslenme Danışmanlığı, Fiziksel Aktivite Hizmetleri, Kronik Hastalıkların Yönetimi, Sağlıklı Yaşlanma Danışmanlığı, Kadın ve Üreme Sağlığı, Gebe Sınıfı Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Bireysel ve Aile Danışmanlığı, Sosyal Çalışma ve Toplumsal Destek, Sigara Bırakma Polikliniği, Çocuk-Ergen Sağlığı Danışmanlığı, Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı, Sağlık Okuryazarlığı Okulu, Okul Sağlığı Hizmetleri, Görüntüleme Hizmetleri, Tıbbi Laboratuvar Ünitesi, Enjeksiyon-Pansuman Hizmetleri, Tansiyon Ölçüm Hizmeti, Enfeksiyon Kontrol Hizmetleri, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkez (KETEM)” şeklinde konuştu.

Ulus İlçesi arıtma Tesisi inşaatı tamamlanmak üzere

Ulus İlçesi arıtma Tesisi inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Tunç, “3 Milyon 744 Bin TL Sözleşme bedeli ile inşasına başlanan Ulus Atıksu Arıtma tesislerinin yapımını da tamamlamak üzereyiz. İlçe ve beldelerimizin atık suları çay ve derelerimiz ile Bartın Irmağımızı kirletmeyecek. Daha temiz bir çevre için durmak yok” ifadelerinde bulundu.

Okutay ailesine baş sağlığı diledi

Eşi Doktor Mehmet İbrahim Okutay’ı kaybeden Kozcağız Eski Belediye Başkanı Meliha Okutay ada baş sağlığı dileyen Tunç, “Kozcağız Eski Belediye Başkanı Sayın Meliha Okutay’ın eşi Doktor Mehmet İbrahim Okutay’ın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendim. Sağlık alanında Kozcağız halkına hizmeti geçen merhum Mehmet İbrahim Okutay’a Allah’tan rahmet, Okutay ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.