Balık, Ramazan Bayramını kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının, oda üyelerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Balık, Ramazan Bayramını kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının, oda üyelerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Balık mesajında “Rahmeti ve bereketiyle bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzurunu yaşarken Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bizi biz yapan değerlerimizin başında gelen bayramlarımız, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır. Özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı, en yakınımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmalıyız. Bayramı Kovid nedeniyle sevdiklerimizden ve dostlarımızdan ayrı geçirsek de içimizdeki çocuksu sevinci ve coşkuyu kaybetmeden her koşulda taşıdıkları anlam ve öneme uygun yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli üyelerimizin, sanayici ve iş adamalarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.