Tunç 'AK Parti siyaseti eser ve hizmet siyaseti'

AK Parti Kurucaşile İlçe Danışma Meclisinin toplantısı TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin, Amasra İlçe Başkanı Şenol Sert, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Özçelik ve Nurdanur Metin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Özçelik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tunç 'AK Parti siyaseti eser ve hizmet siyaseti'

 

Kurucaşile Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen AK Parti Kurucaşile Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi toplatışı, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin açış konuşmasında teşkilat çalışmalarını değerlendirdi. CHP’den AK Partiye geçen İl Genel Meclis üyesi Nurdanur Metin “ Beni AK Parti ailesine layık görüp, aranıza aldınız. Bu benim için çok kıymetli ve değerli ama bir onun kadarda mesuliyeti ve sorumluluğu yüksek bir görevdir. Burada hep birlikte bir anlayışı gerçekleştirdik ve başardık. Canla başla dönem sonuna kadar Kurucaşile’miz için çalışacağız” İfadelerinde bulundu. Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın bir konuşma yaparak belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin Türkiye’de sessiz devrimler gerçekleştirdiğini belirtirken teşkilatlar için birlik, beraberlik mesajı verdi.

“AK PARTİ İSTİŞARE PARTİSİ”

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta Kurucaşile’ye yapılan yatırımlardan da bahsederek; “Danışma Meclisi toplantısı diğer partilerde pek görülmez. Onlar sadece basın toplantılarıyla AK Partiyi karalamaya dönük propagandalar yaparlar ama biz de istişareye önem veririz. Siz bu milleti tanımıyorsunuz. Bu millet her daim doğrunun yanında, kendisine hizmet edilenin yanında, icraat yapanın yanında olmuştur. İşte onun için, 20 yıldır 15 sandık konuldu halkın önüne,15 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana Recep Tayyip Erdoğan’dan yana koymuştur. Bundan sonra da bu böyle olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ KURUCAŞİLE’YE ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERDİ”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın mitinginde Kurucaşile için bir sarf ettiği, “Zarafetiyle büyüleyen Kurucaşile’ye selam olsun” sözünü hatırlatan Milletvekili Tunç, hem AK Parti’nin hem de Cumhurbaşkanı’nın Kurucaşile’ye çok büyük önem verdiğini söyleyerek; “Danışma Meclisi toplantısı diğer partilerde pek görülmez. Onlar sadece basın toplantılarıyla AK Partiyi karalamaya dönük propagandalar yaparlar ama biz de istişareye önem veririz. AK Parti olarak vatandaşımızı, milletimizi dinleriz, hep onların arasındayız. İyi günde kötü günde her daim yanındayız, yatırımların yapılması konusunda, düğünlerde, cenazelerde onlarla hemhal olduğunu hep beraber görüyoruz. AK Parti bu, AK Parti milletin ta kendisidir, AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır, AK Partinin siyaseti, eser siyaseti, hizmet siyaseti, icra siyasetidir.”Dedi.

“AK PARTİ HİZMET, MUHALEFET YALAN ALGI PEŞİNDE ”

Milletvekili Tunç, “Bir Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bakın bir de ona karşı gelen, sürekli onun karşısında olan, onun yaptıklarına engel koymaya çalışan muhalefet partilerine bakın. Sürekli karalama peşinde, icraatları sürekli değersizleştirme peşinde, halkın gözünde belki de 20 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz o büyük, devasa icraatları karalama, halkın gözünden düşürme peşinde ama bugüne kadar başarabildiler mi? Başaramadılar. Çünkü vatandaş lafa değil eserlere bakıyor, işte biz eserlerimizle konuşuyoruz ama akşam o TV tartışma programlarına bakıyoruz, ‘AK Parti teşkilat mensupları sokağa inemiyor’ diyerek, ezbere konuşuyor. Gerçek mi bu? Hiç alakası yok ama tabii sokağı bilmeyenler, seyredenler gerçek zannedebilir.” İfadelerinde bulundu.

“BU MİLLET HER DAİM DOĞRUNUN YANINDA”

Tunç konuşmasının devamında “AK Parti halkın kendisi zaten, AK Parti her şeyiyle halkın içerisinde. Onlar da zaman zaman girmeye çalışıyorlar zaten. Mesela Meral Akşener Kumluca’da halkın içine girmek istedi, çalıştı ama ne oldu? Yaşlı amcaya gidip hakaret etti. Ne dedi ki amca sana? ‘Kılıçdaroğlu ile kol kolasın’ dedi. Öyle değil misiniz? Hayır, değiliz diyor. Sen yalan söylüyorsun diyor amcaya, hakkımı helal etmiyorum diyor. Başka ilde, başka bir milletvekili sokağa iniyor, o ağza alınmayacak sözleri şehit yakınına söylüyor. Kuyumcuya giriyor, tezgahın arkasına hemen kendi adamını geçiriyor, orada bir film çeviriyor. Bunların siyaseti budur. Bu siyasetle bir yere varılabilir mi? Siz bu milleti tanımıyorsunuz. Bu millet her daim doğrunun yanında, kendisine hizmet edilenin yanında, icraat yapanın yanında olmuştur. İşte onun için, 20 yıldır 15 sandık konuldu halkın önüne,15 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana Recep Tayyip Erdoğan’dan yana koymuştur. Bundan sonra da bu böyle olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın.”Dedi

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.

“Milletimiz kadirşinastır. Kendisine hizmet edeni unutmaz, nerelerden nereye geldiğimizi, hangi zorluklardan bu yollara geldiğimizi, hangi dertleri hangi kronik sorunları çöze çöze bu yerlere geldiğimizi bu millet çok iyi bilir. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin önüne konulan engelleri, çıkarılmak istenen krizleri, gezi olaylarını, 367 krizlerini, 15 Temmuz darbe girişimlerini hep milletimizin desteğiyle aşmadık mı? Hangi sıkıntı önümüze çıktıysa milletimizin desteğiyle aştık. Biz de halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.”

“BARTIN İLE KURUCAŞİLE ARASINI 25 DAKİKAYA DÜŞÜRMÜŞ OLACAĞIZ”

“Kurucaşile ilçemiz Bartın’ın en uzak noktasındaki ilçemiz ama biz en uzak noktayı yakınlaştırıyoruz. 5 tane tünel, Amasra Tüneli 1100 metre, daha önce yapmıştık, Çakraz Tüneli o da bin 100 metre, oradan gelelim Cumayanı Tüneli bin 600 metre, Cumayanı Viyadüğü 300 metre, Dizlermezeci Köyü meydan Tüneli 2 bin 600 metre. Bunlar bitti. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bu açılışları gerçekleştirdik. Şimdi Kurucaşile’ye gelirken çok rahat geldik. İnşallah iki tünelimizi de açtığımızda Bartın-Kurucaşile birleşmiş oluyor.”

“YOL MEDENİYET DEMEK, İŞ AŞ DEMEK”

“Organize Sanayi Bölgesi, fabrikalara servisler işleyecek. Birileri diyor ki ‘Bu tünele ekmek bandırıp mı yiyeceğiz?’ Nasıl olacak? Fabrikaya buradan servisler gidecek.  Vatandaş daha rahat buraya gelecek, büyüklerini görmeye gelecek, turizm için gelecek, her türlü faaliyet için gelecek, ticaret hareketlenecek. İş aş, yol medeniyet demek, işte bunu bilmeyenler, bunu söyleyebiliyor maalesef. Şimdiyse Karamanla Tekkeönü arasındaki tünel 4 bin 600 metre. 4 bin 600 metre çift tüp tünel Türkiye’nin 6. en uzun tüneli Bartın-Kurucaşile arasında inşallah 2023’ün başlarında hizmete açacağız. 4 bin 600 metre ne demek? Neredeyse Bolu dağının iki mislisi demek. Ak Parti sayesinde Türkiye bu noktaya geldi. O tünel bitiyor ki bitmeden diğeri başladı zaten, diğeri de Tekkeönü ile Şeyhler Köyü arasına 3 bin 200 metrelik diğer tünelimiz, inşallah o da seçimden önce hizmete açarak Bartın ile Kurucaşile arasını 25 dakikaya düşürmüş olacağız. Bartın’a gelen bir ziyaretçimizi Kurucaşile’ye bir öğlen yemeğine getirebilmek demektir.”