Sanatsal Yetenek Sergisi açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle Bartın Mika-Der Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Bartın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın hazırladığı eserlerden oluşan sergi açıldı.

Sanatsal Yetenek Sergisi açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle Bartın Mika-Der Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Bartın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın hazırladığı eserlerden oluşan sergi açıldı.  Bartın Kültür Merkezindeki açılışa Bartın Valisi Sinan Güner, Garnizon Komutan Vekili Deniz Piyade Albay Erdal Bilgi, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili  Deniz Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve eser sahibi öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını Vali Güner yaptı

Vali Güner, sergi açılışında çocukların ilgi ve yeteneklerini ortaya koydukları bu sergiyle aynı zamanda vakitlerini verimli ve keyifli geçirerek iş birliği ile çalışma becerilerini geliştirdiklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından Sinan Güner ve protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesilerek katılımcılarla beraber çocuklarımızın sanatsal eserlerinden oluşan sergi gezildi. Açılış Vali Güner’in eser sahibi çocuklar ile katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.