4 bin 600 metrelik tünelin bitmesi bekleniyor

Türkiye'nin 6. Büyük Çift Tüp Tünenlin Bartın-Kurucaşile yolunda inşa edildiğini ifade eden TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Karaman-Tekkönü arasındaki inşaatın hızla devam ettiğini ve 4 bin 600 metrelik tünel tamamlandığında Bartın-Kurucaşile yolunun 20 dakikaya düşeceğini açıkladı. Milletvekili Tunç ayrıca Kurucaşile sahilindeki çalışmaların tamamlandığını da söyledi.

4 bin 600 metrelik tünelin bitmesi bekleniyor

 

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye'nin 6. Büyük Çift Tüp Tünenlin Bartın-Kurucaşile yolunda inşa edildiğini ifade ederek Karaman-Tekkönü arasındaki inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 4 bin 600 metrelik tünel tamamlandığında Bartın-Kurucaşile yolunun 20 dakikaya düşeceğini belirten Milletvekili Tunç, Türkiye'nin 6. Büyük Çift Tüp Tüneli Bartın-Kurucaşile yolunda Karaman-Tekkönü arasında inşa ediliyor. 4 bin 600 metre  uzunluğundaki tünel tamamlandığında Bartın-Kurucaşile yolu 20 dakikaya düşecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile yolu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teşekkür etti.

 “Kurucaşile sahilimizi de güzelleştirdik”

Yılmaz Tunç ayrıca Kurucaşile sahilindeki çalışmaların tamamlandığını da kaydetti. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)  projeleri kapsamında Kurucaşile Belediyesine sağlanan ödenekle çalışmaların tamamlandığını ifade eden Tunç, “Kurucaşile Belediyemize BAKKA projeleri kapsamında sağladığımız ödenekle yapımını tamamladığımız Kurucaşile Sahilimiz piknik alanlarıyla, spor sahalarıyla, çevre düzenlemesiyle çok güzel oldu. Kurucaşileli hemşehrilerimize ve Kurucaşile’yi ziyaret edecek misafirlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.