Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi

Bartın'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, şehir merkezindeki Aladağ Mahallesinde yapılan Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatında son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi

Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın da bulunduğu ziyaretlerde Tunç ilk olarak yapımı tamamlanmak üzere olan AK Parti Bartın İl Binasını inceledi. Açılışa hazırlanan OTTO Life Medikal ve

Sağlık Teknolojileri fabrikasını da ziyaret eden Tunç, bu incelemelerle ilgili “AK Parti Bartın İl Binamızın inşaatı tamamlanmak üzere. İl Başkanımız Turhan Kalaycı ile çalışmaları yerinde inceledik. Bina hizmete girdiğinde hemşehrilerimize daha güzel bir mekanda hizmet verecek, teşkilat çalışmalarımızı AK Partimizin kurumsal yapısı ile uyumlu daha elverişli bir mekanda sürdüreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun. Aynı zamanda  Bartın’da yeni bir fabrika daha hizmete giriyor. Açılışa hazırlanan OTTO Life Medikal ve  Sağlık Teknolojileri A.Ş’ne ait üretim tesislerini AK Parti Bartın İl Başkanımız Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun, İl Başkan Yardımcılarımız Muhammet Cengiz Yalçın ve Ahmet Zurnacı ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Sağlıklı Yaşam Merkezi son aşamada

Şehir merkezindeki Aladağ Mahallesinde yapılan Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatını da inceleyen Yılmaz Tunç merkezle ilgili şu bilgileri verdi:

“Bartın Merkez Aladağ Mahallesinde yapımı son aşamaya gelen Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatını AK Parti Bartın İl Başkanımız Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ederek çalışanlarımıza kolaylıklar diledik. Bartın Sağlıklı Yaşam Merkezi binası projesi özel olarak tasarlandı. Bünyesinde diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerin bulunacağı merkezde, Röntgen ve ultrason, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetler de verilebilecek.

“7 ayda tamamlanacak”

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programına alınan Bartın İl Özel İdaresi tarafından 5 milyon 100 bin liraya ihale edilen Sağlıklı Yaşam Merkezi 7 ayda tamamlanacak ve böylece Bartın’a önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırmış olacağız. Vatandaşlarımız Aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezine gelecek ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçler takip edilecek. Çok özel olarak tasarlanan Bartın Sağlıklı Yaşam Merkezinde verilecek hizmetler; Beslenme Danışmanlığı, Fiziksel Aktivite Hizmetleri, Kronik Hastalıkların Yönetimi, Sağlıklı Yaşlanma Danışmanlığı, Kadın ve Üreme Sağlığı, Gebe Sınıfı Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Bireysel ve Aile Danışmanlığı, Sosyal Çalışma ve Toplumsal Destek, Sigara Bırakma Polikliniği, Çocuk-Ergen Sağlığı Danışmanlığı, Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı, Sağlık Okuryazarlığı Okulu, Okul Sağlığı Hizmetleri, Görüntüleme Hizmetleri, Tıbbi Laboratuvar Ünitesi, Enjeksiyon-Pansuman Hizmetleri, Tansiyon Ölçüm Hizmeti, Enfeksiyon Kontrol Hizmetleri, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkez (KETEM)”

 

Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi
Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi
Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi
Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi
Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi
Sağlıklı Yaşam Merkezinde sona gelindi