Oğuzcan genç yeniden bartınspor'a döndü

Genç, Bartınspor ile antrenmanlara başladı

Oğuzcan genç yeniden bartınspor'a döndü

Haber Merkezi

Geçen sezon takımın en başarılı oyuncularından Oğuzcan Genç, sezon başı  İzmir BAL Ligi temsilcisi Çiftay  Yeşilova Gençlikspor kulübüne transfer olan Oğuzcan genç, yarım devrenin ardından yeniden Bartınspor’a döndü. Başarılı futbolcu ile bugün Nife Cafe Restauran’tında sözleşme imzalanan başarılı futbolcu Oğuzcan Genç, Bartınspor ile antrenmanlara başladı.

Bölgesel Amatör Lig 11’inci grupta mücadele eden Bartınspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezonun ilk yarısında İzmir ekiplerinden Çiftay Yeşilova Gençlikspor’da oynayan eski oyuncusu Oğuzcan Genç ile yeniden anlaşmaya vardı. Başarılı futbolcu 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Bartınspor’da forma giydi. BAL Ligi 11.Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 20 puanla beşinci sırada tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip 2.yarı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Ligde ilk yarı sona ermesinin ardından ara transfer dönemini beklemeden eksik mevkilere oyuncu arayışlarını hızlandıran Bartınspor hafta  başında transfer startını verdi. Ayvalıkgücü Belediyespor’un kalecisi Emrullah Öztürk ve Çubukspor’un savunma oyuncusu Barış Bozkur’u renklerine bağlayan kırmızı-siyahlıların son transferi eski oyuncuları Oğuzcan Genç oldu. Genç, ön libero mevkisinde son iki sezon Bartınspor forması altında oynadığı başarılı futboluyla hereksin beğenisini kazandı. Sezonun ilk yarısında Çiftay Yeşilova Gençlikspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu önceki gün Bartın'a gelerek kulüp Başkanı Mehmet Bulut ile Nife Cafe Restaurant’ta bir görüşme yaptı. Yapılan görüşme sonrasında kırmızı-siyahlı ekip Oğuzcan Genç ile anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Mehmet Bulut nezaretinde sözleşme imzalayan Oğuzhan Genç, ligin ikinci yarısında kırmızı-siyahlıların başarısı için mücadele edecek.

BARTINSPOR’DA 2 YIL FORMA GİYMİŞTİ

 Bartınspor’a Sincan Belediyespor’dan 2014-2015 sezonunda transferi gerçekleşen Oğuzcan Genç, Bartınspor’da 2 yıl forma giydi. Sezon başı Çiftay Yeşilova Gençlikspor’a transfer olan Genç, yarım sezon İzmir ekibinde forma giydi. Ligin ikinci yarısında Bartınspor’da forma giyecek olan başarılı oyuncu futbol kariyerien ilk adımını Ankaragücü takımın alt yapısında başladı. Genç daha sonra sırasıyla   Uşak İl Özel İdarespor, Sincan Belediyespor, Uşakspor , Bartınspor ve yarım sezon Çiftay Yeşilova Gençlikspor’da oynadı. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, geçtiğimiz sezon 3.lige çıkmayı son maçlarda kaçırdı. Bu sezon Mehmet Bulut’un göreve gelmesiyle birlikte güçlü bir kadro kuran kırmızı-siyahlı ekip ikinci yarı grubunda şampiyon olmak için rakipleriyle kıyasıya bir mücadele sergileyecek.

OĞUZCAN GENÇ KİMDİR?

1993 doğumlu olan Oğuzcan genç futbol kariyerine profesyonel ekiplerinden Ankaragücü alt yapısında başladı. 8 yıl Sarı-Lacivertli ekibin her yaş kategorisinde oynayan Oğuzcan Genç, ilk transferini 2001 yılında  Uşak İl Özel İdare takımına gerçekleştirdi. Uşak İl Özel İdare takımında 2 sezon oynayan Genç, 2012-2013 sezonunda Sincan Belediyespor’a transfer oldu. Başarılı orta saha oyuncusu Oğuzcan Genç, gösterdiği performansla kısa sürede Ankara ekibinin değişmez oyuncusu oldu ve 2013-2014 sezonunda da  Sincan Belediyespor ile mukavele yeniledi. Genç  iki sene içerisinde Sincan Belediyespor forması altında ligde gösterdiği başarılı performansla Bartınspor’un dikkatini çekti. Oğuzcan Genç, bir çok kulübün transfer listesinde olmasına rağmen 2014-2015 sezonunda  tercihini Bartınspor’dan yana kullanarak kırmızı-siyahlı ekibe transfer oldu. Kısa sürede oynadığı futbolla Bartın taraftarına kendisini kabul ettiren Oğuzcan Genç, geçen yıl takımın ön libero mevkiinde gösterdiği başarılı performansla değişmez oyuncusu oldu. Oldukça başarılı bir sezon geçiren başarılı oyuncu 2 yıl forma giydiği Bartınspor’dan sezon başında İzmir BAL Ligi temsilcisi Çiftay Yeşilova Gençlikspor’a transfer oldu. Başarılı orta saha oyuncusu sezon başında  Çiftay Yeşilova Gençlikspor’a transfer olan Oğuzcan Genç eski takımı Bartınspor’a ara transfer döneminde anlaşarak geri döndü. Bartınspor takımıyla yeni bir sözleşme imzalayarak futbol kariyerine yeni bir pencere açan Oğuzcan Genç bundan sonra Bartınspor kulübünün başarısı için üçüncü kez ter dökecek.