Mütevelli Heyeti toplandı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda yapıldı.

Mütevelli Heyeti toplandı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda yapıldı. Vakfa başvuruda bulunan vatandaşlarımızın dosyalarının karara bağlandığı toplantıda Vali Arslan, mütevelli heyeti üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 97 yaşındaki Habibe teyzeye ziyaret

Vali Arslan öte yandan Büyükkıran köyünde yaşayan Habibe Özkal ve ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler hazır bulundu. 97 yaşındaki Habibe teyzeyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Arslan, geçmişten günümüze köprü vazifesi gören kıymetli çınarlarımıza minnettar olduklarını ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi.

Dünya Şampiyonundan ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda Dünya Kadınlar Boks Şampiyonu Şennur Demir'i makamında kabul etti.  Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş ile Antrenör Muhammet Kolu'nun eşlik ettiği ziyarette Bartın’ın gururu milli sporcumuzu ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Arslan, bu başarıların daha fazlasını kazanmak için her zaman destek olacağını ifade etti.

Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Vali Arslan’a bir taraftan da hayırlı olsun ziyaretleri devam etti. Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılayı Karabük Kan Merkezi Müdürü Dr. Serkan Kahveci ve Türk Kızılayı Karabük Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Dinçer Karagöz, Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altınok ve Dernek Üyesi, Şehit J.Uzm.Çvş. Furkan Yılmaz’ın Babası Ayhan Yılmaz, Bartın Adliyesinde çalışan Şehit Yakınları, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Meclis Üyeleri, Nurtaç Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çevre Haftası ziyareti

Nurtaç Arslan’ın bir diğer ziyaretçisi de  1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İç Denetçisi Ahmet Sandal ve kurum personeli oldu. Hafta kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında İl Müdürü Özcan’dan bilgi alan Arslan, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmanın hepimizin sorumluluğu olduğunu belirterek, bu hafta vesilesiyle çevrenin korunmasına yönelik toplumsal farkındalığın artması temennisinde bulundu.

 

Mütevelli Heyeti toplandı
Mütevelli Heyeti toplandı
Mütevelli Heyeti toplandı
Mütevelli Heyeti toplandı
Mütevelli Heyeti toplandı