Çevre Şöleni başladı

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni etkinliklerinin ilki gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen şölen, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Çevre Şöleni başladı

Bartın Belediyesi’nce çevre duyarlılığının artırılması amacıyla bu yıl birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Çevre Şöleni’nin birinci gün etkinlikleri vatandaşların yoğun yoğun katılımıyla, coşkuyla gerçekleştirildi. Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni’nde Kırgısiztan, Kazakistan ve Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluklarının gösterileri ile Tayfur Çalık konseri beğeni topladı.

 Belediye Başkanı Cemal Akın  yaptığı açıklamasında, “Çevreye ve doğamıza elimizden gelen önemi gösteriyoruz. Çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın bu konularda daha duyarlı olması için çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Bu sene de birincisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Çevre Şöleni’nin birinci gün etkinlikleri halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Organizasyona emeği geçen herkese, yurt dışından ilimize gelerek, bizlere kendi kültürlerini dans ve müzik yoluyla aktaran halk dansları topluluklarına ve katılım sağlayan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Etkinlikler öncesi Dünya Süt Günü münasebetiyle şölen katılımcılarına süt ikramında bulunan ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Cemal Akın, 5 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şölen programına vatandaşları davet etti.