Kasapoğlu ve Özdemir'den Tunç'a Meclis ziyareti

Bartın Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ve Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti. farklı zamanlarda gerçekleşen ziyaretlerde Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanındaki çalışmaları ve , Bartın'daki gençlik ve spor alanındaki yatırımlar ile ilgili görüşü alışverişinde bulunuldu.

Kasapoğlu ve Özdemir'den Tunç'a Meclis ziyareti

Bartın Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, Bartın Organize Sanayi Bölgesi’nin genişleme alanındaki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret eden Bartın Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar hakkında Tunç’a bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesinin 700 bin metrekare ilave alanda son durumunda değerlendirildiği görüşmede, kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığı alt yapı çalışmalarının ardından sanayiciye tahsislerin yapılacağı belirtildi. 

Oğuzhan Kasapoğlu, Yılmaz Tunç’a Organize Sanayi Bölgesine verdiği destek için teşekkür etti. Tunç da   ziyaretleri için Oğuzhan Kasapoğlu’na ziyareti için teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Özdemir’den ziyaret

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir de Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret eden bir diğer isimdi. Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret eden Özdemir, Bartın’da gençlik ve spor yatırımlarının gerçekleştirilmesinde büyük emekleri nedeniyle Tunç’a teşekkür etti. Bartın’da her alanda olduğu gibi gençlik ve spor alanında da önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Yılmaz Tunç, bundan sonra da ihtiyaç olan gençlik ve spor yatırımlarına gereken önemi vermeye devam edeceklerini belirtti. Tunç, ziyaretleri için Ali Özdemir’e teşekkür ederek kolaylıklar diledi.