KARAASLAN BARTIN'A ÇIKARMA YAPTI

Halktan 'Evet' istedi

KARAASLAN BARTIN'A ÇIKARMA YAPTI

Haber merkezi 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sivil toplum kuruluşları ile toplantı şehit ailesini ziyaret, SKM açılışı, Amasra Belediyesi'ni ziyaret ederek yoğun ziyaret programı gerçekleştirdi.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE TOPLANTI
Genel Başkan Yardımcısı daha sonra Halk Eğitim Merkezi  salonunda Ak Parti Kadın kolları, okul aile birlikleri, Kadın sivil toplum temsilcileri, genç seçmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Buradaki toplantıda yoğun kalabalık yaşandı. Genel Başkan Yardımcısı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini detaylı şekilde anlattı. Buradaki toplantıya, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Ak Parti 22. Dönem Milletvekili Asım Kulak ve çok sayıda parti teşkilat üyesi katıldı.
SKM BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan daha sonra Bartın kent merkezinde bulunan SKM bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Şiddetli yağmura rağmen yoğun kalabalığın yaşandığı açılış sonrasında Karaaslan, Milletvekili Yılmaz Tunç ve İl Başkanı Hüseyin Manav ile birlikte 15 Temmuz Darbe gecesi yaşananların yer aldığı fotoğraf sergisini de gezdi. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan daha sonra burada da partililere seslenerek, 16 Nisan Referandumu öncesinde kapı kapı gezerek, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatılması gerektiğini belirtti.
 İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET
Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti İl Başkanlığına geçerek burada Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Hüseyin Manav, 22. Dönem Milletvekili Asım Kulak ve teşkilat üyeleriyle birlikte karşılıklı görüş            alışverişinde bulundu. Tel kırma işlemeli Mevlana tablosu hediye edildi. Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a ziyaret sonunda Tel Kırma işlemeli Mevlana tablosu hediye edildi. Karaaslan tabloyu çok beğendiğini belirterek, Bartın Ak Parti teşkilatına övgü dolu sözlerle teşekkür etti.
GENÇ KÜRSÜ'DE KONUŞTU
Ardından Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Gençlerin katıldığı 'Genç kürsü' toplantısında konuştu. Burada yaptığı konuşmada, partisinin gençlik kollarını bir okul olarak gördüğünü ve kendisinin de burada çok şey öğrendiğini söyledi. "Her şeyden önce farkı şu; Türkiye'de birileri hep gençleri bir şeylere çağırdı. Çünkü, gençler çok dinamik, müthiş bir potansiyel. Ama birileri çoğu zaman geldi, gençleri kötü emellerine alet etmek için çağırdı. Ben gençlerden bahsederken sadece geleceğimiz demeyi uygun bulmuyorum. Aynı zamanda bugünümüz. Size bu sistem, 'Üniversite tercihini yapabilirsin, yetişkin birisin. Askerlik yapabilirsin, şirket kurabilir, her şey yapabilirsin ama kusura bakma milletvekili olamazsın.' diyor. Gençlerin Meclisteki varlıkları çok önemlidir. Onlar, dünyayı daha iyi takip eder, daha hızlıdır, daha atiktir, daha iyi düşünebilir, daha iyi sorgulayabilir. Bu özellikler bana göre siyasette çok önemlidir."dedi.
 AMASRA BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET
Son olarak Amasra ilçesine geçen Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan beraberindeki Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, Ak Parti 22. Dönem Milletvekili Asım Kulak ve çok sayıda parti teşkilat üyesi ile birlikte Amasra Belediye  Başkanı Emin Timur'u makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
TEL KIRMA ŞAL HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretin sonunda Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'a tel kırma şal hediye etti. Karaaslan Başkan Timur'a teşekkürlerini sundu.
AMASRA'YA HAYRAN KALDI
Ardından Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Ak Partili        teşkilat üyeleriyle birlikte Amasra kalesini gezerek, detaylı incelemelerde bulundu. Amasra'nın eşsiz bir yer olduğunu söyleyen Karaaslan en kısa zamanda Amasra'yı yine ziyaret edeceğini belirterek, Bartın'dan ayrıldı