Kalaycı'dan Bartınspor'a tam destek

Bartınspor Kulüp Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım , AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı'yı parti binasında ziyaret etti. Başkan Kalaycı ziyarette kentin en önemli marka değerlerinin başında Bartınspor'un yer aldığını ifade ederek tam destek mesajı verdi.

Kalaycı'dan Bartınspor'a tam destek

Bartınspor Kulüp Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu ve Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım AK Parti İl binasında İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya ziyarette bulundular. Kulüp Başkanı Fırıncıoğlu, İl Başkanı Kalaycı’ya yeni sezon öncesi teknik heyet ve sporcu yapılanması ile birlikte sezona hazırlık süreci hakkında bilgiler verirken Bartınspor atkısı ve forması hediye etti.

Fırıncıoğlu: “Sayın Bakanımıza müteşekkiriz”

Kulüp Başkanı Fırıncıoğlu kulüp için ağır bir yük olan otopark cezasının iptali konusunda Bakan Kurum’un verdiği desteğin çok değerli olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Bizler Bartınspor ailesi olarak yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyoruz. Gerek teknik heyet gerekse sporcu kafilemiz konusunda planlamalarımızı yaptık. En büyük sorunlarımızın başında her sezon olduğu gibi yine ekonomi geliyor. Pandemi ile de mücadele ettiğimiz bir dönemde Bartınspor adına işletilen otoparklardan dolayı geriye dönük ve 140 bin TL’yi bulan bir ceza ile karşı karşıya kalmıştık. Sayın Bakanımızın AK Parti İl Başkanlığı ziyareti sırasında konuyu kendilerine aktarma şansı bulduk. Sayın Bakanımız konuyu hemen ilgili müdürlüklere iletip gerekli talimatları da anında vererek sıkıntımızı çözdü. Bartınspor ailesi adına Sayın Bakanımıza müteşekkiriz. Yeni sezon öncesi tek hedefimiz şampiyonluk. Bu zorlu süreçte şehrin desteği ve katkısı çok önemli.” Dedi.

Kalaycı: “Bartınspor’a tam destek sunacağız”

İl Başkanı Kalaycı’da Kulüp Başkanı Fırıncıoğlu ve Basın Sözcüsü Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, “Bartınspor kentimizin en değerli markasıdır. Bartınspor’a destek olmak Bartın’da yaşayan her bir bireyin görevidir. Bizlerde siyasi makamlar olarak Bartınspor’a tam destek sözü veriyoruz. Sayın Bakanımız Murat Kurum’un da kentimizin geleceğini aydınlatacak projeler gibi Bartınspor için kayıtsız şartsız destek sunması tüm Bartın halkını ve Bartınspor camiasını çok memnun etti. Temennimiz Bartınspor’un mücadele vereceği BAL Liginde şampiyonluk ipini göğüsleyerek 3. LİG’e yani profesyonel lige yükselmesidir. Biz Bartın olarak bu başarıyı hak ediyoruz. Başarıya giden yolda kentimizin ismini taşıyan ve kentimizin en değerli markası olan Bartınspor’a tam destek sunacağız.” Şeklinde konuştu.

“Gençlerimiz için ne yapsak azdır”

Kalaycı Bartın’da spor tesisleri bakımından da büyük yatırımların yer aldığını ifade edip, “AK Parti iktidarında kentimiz her alanda çok büyük yatırımlara sahne oldu. Bugün ilçelerimiz, beldelerimiz FİFA standartlarında sentetik halı sahalara kavuştu. Gençlik merkezimiz, sporcu fabrikamız, kapalı yüzme havuzu tesisimiz ve spor alanında onlarca yatırım AK Parti iktidarında gerçekleşti. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için durmak yok yola devam diyoruz. Yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.” İfadelerinde bulundu.