Ju Jitsu'dan Fethiye semineri

Ju Jitsu Federasyonu 2020 yılını eğitim yılı olarak programına aldı. Covit-19 nedeniyle yarışmaların ve özel karşılaşmalar ile müsabakaların yasaklanmasından dolayı eğitim faaliyetlerine ağırlık veren Ju Jitsu Federasyonu pandemi kuralları doğrultusunda eğitimlerini aralıksız sürdürüyor.

Ju Jitsu'dan Fethiye semineri

Federasyon 2020 Yılı içinde 03-05 Ocak’ta Kıbrıs, 17-19 Temmuz’da İstanbul’un Kasımpaşa İlçesi, 24-26 Temmuz’da Mersin,  14-16 Ağustos’ta Afyon’un Emirdağ İlçesi ve 11-13 Eylül’de Muğla’nın Fethiye İlçesi olmak üzere toplam 5. Seminerini gerçekleştirdi. Ayrıca 2020 yılı faaliyet programı doğrultusunda yeni seminerlerini sırası ile 25-27 Eylül’de İzmir ve 02-04 Ekim’de İstanbul’un Gaziosmanpaşa İlçesinde gerçekleştirecek.

Bizzat takip ediyorlar

Federasyon Başkanı Hulisi Elmas, Eğitim Kurulundan Sorumlu As Başkan Şerafettin Baynaz ve Genel Koordinatör Seyit Mehmet Hallaç’ın bizzat katılarak yakından takip ettiği “Eğitim, Gelişim ve Diploma Denklik Seminerleri” Teknik ve Eğitim Kurulu Üyesi Alpaslan Gülbay ve asistanları nezaretinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca Yeşil Bartın Spor Kulübü asistanları olarak görev yapan ve 2 defa Ju Jitsu Dünya Şampiyonluğu bir kere Dünya 2.liği unvanı bulunan Murat Tur ile Dünya 3.sü Vahit Demirci ve Dünya 2.si Fethi Dondurmacı’da seminerlere Federasyonun eğitim görevlisi olarak davet ediliyorlar.

Fethiye kaymakamına ziyaret

 Büyük bir katılımla gerçekleştirilen Fethiye semineri sonunda Ju Jitsu sporunun yayılması ve geliştirilmesine destek verenlere Başkan Hulisi Elmas tarafından günün anısına birer plaket takdiminde bulunuldu.  Ayrıca Ju Jitsu Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Özlüyurdakul ve seminer sorumlu müdürü olarak görev yapan Hakan Çınaroğlu tarafından Fethiye genelinde bu spor dalına ilgi, destek ve katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara plaket takdiminde bulunuldu. Hakan Çınaroğlu Fethiye İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ederek Federasyon Başkanı adına plaketini takdim etti. Bu ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Kaymakam Eyüp Fırat “Spor dalınızı yakından takip ediyor ve çok ilgi duyuyorum. Fırsat buldukça bende bu sporu yapmayı düşünüyorum, İlçemizde bu tür spor dallarının gelişmesi ve yaygınlaşması için her türlü desteği vereceğiz. Semineriniz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.