Güner, Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner, bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını kutladı.

Güner, Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner, bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatının 175. Yılını kutladı.  Güner mesajında şunları söyledi:

Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumayı,  devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

175 yıldır cansiperhane çalışıyor

Halkımızın huzur ve güvenliği için 175 yıldır cansiparane çalışan Türk Polis Teşkilatı kentimizde koronavirüs salgınının en az hasarla atlatılması için kuralların titizlikle uygulanması noktasında mesai merhumu gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Türk Polis Teşkilatı, üstlendiği görevlerinin yanı sıra ülke çapında salgınla mücadelede  Valiliğimiz koordinesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’yla sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında da fedakarca görev almaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevleri esnasında şehit olan emniyet mensuplarına Allah'tan rahmet, gazi polislerimizi ise minnetle yâd ederken, görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize üstün başarılar diliyorum.”