Genç iş insanlarından işbirliği atılımı

Bartın Genç İş İnsanları Derneği, kentteki iş dünyasını güçlendirmek ve işbirliği olanaklarını artırmak amacıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile bir araya geldi. Buluşmada konuşan Bartın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hüseyin Alp Akın, 'Genç iş insanları olarak, enerjimiz ve yenilikçi bakış açılarımızla kentimizin ekonomik dinamiklerine değer katmayı hedefliyoruz' dedi.

Genç iş insanlarından işbirliği atılımı

Düzenlenen buluşmada  Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın ve değerli dernek  Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Vergi Dairesi Müdürü Bayram Usoğlu, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi İŞKUR Müdürü Ali Solak, SGK Müdürü Mustafa Şaban Çengel, KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu ile kentin ekonomik potansiyelini değerlendirildi ve iş dünyasında işbirliği imkanları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Buluşmada konuşan Bartın Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hüseyin Alp Akın, genç girişimcilerin kent ekonomisine katkı sağlama potansiyeline vurgu yaparak, "Bugün burada, Bartın'ın geleceğine katkıda bulunmak ve iş dünyasını daha da güçlendirmek amacıyla bir araya geldik. Genç iş insanları olarak, enerjimiz ve yenilikçi bakış açılarımızla kentimizin ekonomik dinamiklerine değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, iş dünyasının güçlendirilmesi için işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, özet olarak "Kentimizin ekonomik büyümesi için birlikte hareket etmeliyiz. Genç iş insanlarının vizyonu ve deneyimli isimlerin birikimi, başarılı projelere imza atmak adına bize güç katacaktır" şeklinde konuştu.

İl Müdürleri de buluşmada kendi alanlarındaki çalışmaları ve projeleri paylaşma fırsatı bulurken, sektörel işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

Bartın iş dünyasının önemli temsilcilerinin bir araya gelerek girişimcilik ruhunu canlandırdığı kahvaltı buluşması, kent ekonomisinin daha da güçlenmesine yönelik umut vaat eden adımların atıldığı bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. Katılımcılar, bu tür buluşmaların düzenli olarak gerçekleştirilmesi gerekliliğini vurgulayarak, kent ekonomisinin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmaya devam etmeyi planlıyor.