Elf Finans'tan Bartınspor'a destek

Yeni sezonda Bartınspor'a saha içi reklam vererek maddi destekte bulunan Elf Finans İşletmesi ile Bartınspor arasında imzalar atıldı.

Elf Finans'tan Bartınspor'a destek

Yeni sezonda Bartınspor’a saha içi reklam vererek maddi destekte bulunan  Elif Eser ve Enes Eser’e ait Elf Finans İşletmesi ile Bartınspor arasında imzalar atıldı. Reklam anlaşmasını Elif Eser ve Enes Eser ile Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan birlikte imzaladı. İmza töreninde Bartınspor Kulübü yöneticilerinden Murat Karaman ve kulübün efsane ismi Ferruh Yücel’de hazır bulundu. Elif ve Enes Eser’e Bartınspor’a katkılarından dolayı teşekkür ederek “Elif Eser ve Enes Eser’e ait olan Elf Finans İşletmesi Kulübümüze saha içi reklam vererek hatırı sayılır bir maddi destekte bulunmuşlardır. Bizde camiamız ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bu davranışın tüm şehrimize örnek olmasını temenni ediyor, Elf finans Sahibi Elif ve Enes Eser’e işlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

ELF Finans hakkında

İki ana faaliyet alanı olarak kurulan işletmeleri ELF FİNANS MEDYA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, finansal danışmanlık hizmetleri ve Batı Karadeniz Otosor yetkili bayisi olarak hizmet vermektedir. ENTUR74 TRAVEL AGENCY uçak bileti, araç kiralama, VİP transfer,tatil ve tur paketleri,vize işlemleri ile hizmet veren A GRUBU SEYAHAT ACENTASI'dır.