Ekonomik kalkınma ve işbirliği için toplandılar

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BAKZİFED) ile toplandı. Ortak hedefler doğrultusunda iş dünyasına yeni vizyonlar katmak için bir araya gelinen toplantıda bölgesel ekonomik kalkınma, iş dünyasındaki güncel konular ve ortak projeler konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ekonomik kalkınma ve işbirliği için toplandılar

 Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD), işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BAKZİFED) ile toplandı. Toplantıda Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğukan Özardınç ve Sayman Hakan Somaklı, Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu İsmail Külah ile BAKZİFED ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyesi Fahri Özsoy yer aldı. Ortak hedefler doğrultusunda iş dünyasına yeni vizyonlar katmak için bir araya gelinen toplantıda  bölgesel ekonomik kalkınma, iş dünyasındaki güncel konular ve ortak projeler konularında fikir alışverişinde bulundu.

İş dünyası ekonomik kalkınmada itici güç

Hüseyin Alp Akın toplantıda  iş dünyasındaki genç liderlerin potansiyelini ortaya çıkarmak, inovasyonu teşvik etmek ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak adına bu tür işbirliklerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, dernek olarak genç girişimcilerin desteklenmesi ve iş dünyasında daha etkin roller üstlenmeleri için çeşitli projeleri hayata geçireceklerini belirtti. BAKZİFED Başkanı İsmail Külah  ise genç iş insanlarının enerjisi ve vizyonunun bölgesel ekonomik kalkınmada önemli bir itici güç olduğunu ifade ederek, federasyon olarak bu tür işbirliklerini güçlendirmeye her zaman açık olduklarını söyledi.

Bu işbirliği, bölgenin iş dünyasına yeni perspektifler kazandırmayı ve genç girişimcilerin daha etkin bir şekilde desteklenmesini hedefliyor. Bu önemli toplantılar, Bartın'da iş dünyasının güçlenmesi ve genç iş insanlarının daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.