Performans Planı Meclisten geçti

Kasım gündemi kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında İl Özel İdaresinin 2024 bütçesi ile çalışma ve mali yatırım programını da görüşen İl Genel Meclisi, 2024 Mali Yılı Performans Planını kabul etti.

Performans Planı Meclisten geçti

Kasım gündemi kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında İl Özel İdaresinin 2024 bütçesi ile çalışma ve mali yatırım programını da görüşen İl Genel Meclisi, 2024 Mali Yılı Performans Planını kabul etti.  Kasım ayı toplantılarının 5. Günkü Birleşiminde 2024 Mali Yılı Performans Planının görüşmelerine başlandığını söyleyen Başkan Dursun,  “Performans planı üzerinde 9 gün genel görüşmeler yapıldı.  5302 sayılı yasa gereği 2024 Mali Yılı Yatırım Ve Çalışma Programlarının görüşmelerinin öncesinde Performans Planının karara bağlanması zorunlu.  Ayrıca, Performans Planında yapılan güncellemelerin ardından Meclisin gündemine gelecek olan 2024 Mali Yılı Çalışma ve Yatırım Programı komisyon raporları da hazır ve Meclis Başkanlığına sunulacak” dedi.

Oy çokluğuyla kabul edildi

Performans Planının oy çokluğuyla kabul edildiğini kaydeden Kenan Dursun “7. Dönem Meclisi olarak yapılan çalışmalar ile Bartın’ın öncelikli hizmet alanları belirlenirken yine Özel İdaremizin görev ve sorumluluk alanları içerisindeki hizmet çeşitliliğinin artmış olmasını da göz önünde bulundurarak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmetleri alabilmelerinin önünü açacak tüm çalışmalar yapıldı. Yapılan değişikliklerle birlikte 2024 Mali Yılı Performans Planı Meclisimizin  i 13. Birleşiminde  oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan çalışmaların Bartın için hayırlı olmasını ve 20 gün sürecek olan Kasım ayı toplantılarında meclisimizin çalışmalarına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.