Dursun, Ramazan Bayramını kutladı

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Dursun, Ramazan Bayramını kutladı

İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Dursun mesajında şunları söyledi:

“Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmuş bulunmaktayız. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl ziyaretlerin olmadığı, nesillerin bir araya gelemediği farklı bir Ramazan Bayramı kutlayacağız. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Bu köklü geleneğin yaşaması için yeni kuşaklara her fırsatta birlik ve beraberliğin önemini, büyüklerimize saygının, küçüklerimizi koruyup gözetmenin bizi biz yapan değerler olduğunu anlatmalıyız. 

“Millet olarak nice zorlukları birlikte aştık”

Millet olarak nice zorlukları birlik- beraberlik yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağlam bilgiyle, sağduyu ve basiretle, ilimle, bilgiyle, hikmetle, sabır ve dua ile atlatacağız inşallah. Bu duygularla değerli Bartınlı hemşerilerimin, ve ülkemizin bu musibetten kurtulması için canla başla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımızın ülkemizde ve yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın tüm İslam âleminin, Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlığın ve neşenin ülkemizden ve evlerimizden eksik olmadığı, ailelerimizle, sevdiklerimizle huzur ve mutluluk içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.”