Dirim'den kozcağız beldesine ziyaret

Beldedeki okullardan baraja kadar incelemelerde bulundu

Dirim'den kozcağız beldesine ziyaret

Haber Merkezi

Bartın Valisi Nusret Dirim, Kozcağız Belediyesini ziyaret etti. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’la bir araya gelen Vali Dirim, beldede incelemelerde bulundu.

Bartın Valisi Nusret Dirim, beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Osman Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Milli Emlak Müdürü İsa Sağdıç, Halk sağlığı Müdür Yardımcısı ile birlikte Kozcağız Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret eden Nusret Dirim, Başkan Karaman’la birlikte beldedeki  Kozcağız Çok Programlı Lisesi, Kozcağız İmam hatip Ortaokulu, Kozcağız jandarma Karakol Komutanlığı ve Aile sağlık Merkezi ve Kozcağız Baraj Şantiyesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

YURT BİNASI DEĞERLENDİRİLECEK

Dirim yetkililere, çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeden devam etmesini istedi.  (FETÖ) Terör Örgütü tarafından yapılan yurt binasını da inceleyen Nusret Dirim, binanın kısa sürede değerlendirileceğini toplum yararına kazandırılacağını ifade etti. Son olarak Mustafa Karaman’la Belediye binasında bir araya gelen Dirim,  Karaman’dan belediye çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgiler aldı