CHP'den İyi Parti'ye ziyaret

CHP Bartın Milletvekili, Parti Meclisi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı ile birlikte İYİ Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Göreve seçilen İYİ Parti İl Başkanı ile Merkez İlçe Başkanı'nın da tebrik edildiği ziyarette, yerel ve ulusal gündem hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP'den İyi Parti'ye ziyaret

CHP Bartın Milletvekili, Parti Meclisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ve Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak ile birlikte İYİ Parti İl Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongre sonucunda, İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmet Kasapoğlu ile Merkez İlçe Başkanı olarak seçilip göreve başlayan Atınç Günal'ın tebrik edildiği ziyarette gerek yerel gerekse de ulusal gündem hakkında fikir alışverişinde bulunulduğunu da vurgulayan Aysu Bankoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"CHP Bartın İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız ile, Millet İttifakımızın değerli üyesi İYİ Parti'nin, şehrimiz Bartın'da İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Mehmet Kasapoğlu ile Merkez İlçe Başkanı olarak seçilip göreve başlayan Atınç Günal'ı tebrik ettik. Diğer bir yandan, ülkemizin ve yurttaşlarımızın zararına olan her şeyin karşısında olduğumuz gibi geleceğimizi, refahımızı ve bugünümüzü ilgilendiren her türlü çıkar hesabının karşısında durmaya devam edeceğimizi de bir kez daha, önemle vurguladık."

“Ortak akla ihtiyacımız var”

Bankoğlu, hem Bartın için, hem de ülkemizin geleceği ve vatandaşların refahı için Millet İttifakı'nın ne kadar önem arz ettiğinin altını çizerek "Partimizin ve Millet İttifakı'nın en önemli özelliklerinden biri, her bir ferdimizin, hemşehrimizin huzur içerisinde yaşayabileceği bir dünyayı inşa etme gayesiyle hareket ediyor olmamız. Ülkemizi, hem içerisinde bulunduğu ve son dönemde artış gösterme eğilimine giren Korona salgınından en az can kaybıyla çıkarmak, hem de gün geçtikçe tencerelerde daha çok etkisi hissedilen hayat pahalılığına son vermek için asgari noktalarda buluşmaya ve ortak akla ihtiyacımız var. Dolayısıyla, gayemiz ve politikamız, sorunlara işaret ederken her daim çözüm önerilerini de sunmak üzerine kurulu.  Ülkemizde refah ve huzur ortamı sağlanana, Cumhuriyetimiz gerçek manada demokrasiyle taçlanana kadar biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Öncelikle, Bartınlı hemşehrilerim, ardından da 83 milyon yurttaşımız, ülkenin can alıcı ve gerçek sorunlarıyla ilgilenilmesini hak ediyor. Bizim için kıymetli olan makam ya da unvan değil; halkımızın aş ve iş sıkıntılarının doğru bir planlamayla çözüme kavuşturulmasıdır” dedi.