Çakmak, Bartın'ı Hollanda'da temsil edecek

Bartınlı Bedensel Engelli Sporcu Cihan Çakmak, 8 yıldır birlikte çalıştığı Antrenörü Ali Güler'le birlikte Hollanda'da düzenlenecek tenis turnuvasına katılacak.

Çakmak, Bartın'ı Hollanda'da temsil edecek

Bartınlı Bedensel Engelli Sporcu Cihan Çakmak, 8 yıldır birlikte çalıştığı antrenörü Ali Güler’le birlikte Hollanda’da düzenlenecek tenis turnuvasına katılacak. Türkiye Junior Milli Takımında olan Çakmak, Türkiye’de birçok turnuvaya katıldığı gibi İsrail’deki turnuvada da dünya üçüncüsü olmuştu. Milli Takım Tenisçisinin Antrenörü Ali Güler, “Cihan, İtalya’da katıldığı turnuvada sakatlık yaşadı ve bir buçuk ay sahalardan uzak kaldı. Tekrar milli takımla çalışarak Hollanda’ya gidiyoruz. Oyuncum Bartın’ın Akmanlar Köyünde oturuyor. Babası maden işçisi. Haftanın 3 günü antrenman yapıyoruz. Güzel başarılar elde ettik. Şimdi milli forma ile ter dökecek. Mutluyuz ve gururluyuz. Azim, hırs ve çalışmanın eseri” dedi.

Hollanda’da hem Türkiye’yi hem de Bartın’ı temsil edecek olan Cihan ise “Hiç kimse engelliyiz diye evde oturmasın, çalışsınlar ve spor yapsınlar” ifadelerinde bulundu.