Bilgin 'Arkadaşlarımız sizin promosyonunuza tenezzül etmeyecek'

15 Mayıs yetki dönemi öncesinde açıklama yapan Türk Büro-Sen Şube Başkan Yardımcısı Serkan Bilgin 'Mesai arkadaşlarımızı hediyeyle promosyonla satın alabileceğinizi düşünmeniz bile insanlara ne kadar tepeden baktığınız ve onları aslında yalnızca çıkarlarınız için kullanmaya çalıştığınızın göstergesidir ve buna izin vermeyeceğiz! Mesai arkadaşlarımız sizin promosyonunuza tenezzül etmeyecek kadar onurlu ve gururlu insanlardır' dedi.

Bilgin 'Arkadaşlarımız sizin promosyonunuza tenezzül etmeyecek'

Türk Büro-Sen Şube Başkan Yardımcısı Serkan Bilgin, 15 Mayıs yetki dönemi öncesinde açıklama yaptı.  Yetkili sendikanın promosyon-protokol sendikacılığı yaparak  meydana  çıktıklarını öğrendiklerini ifade eden Bilgin, “İki yıldır protokol sendikacılığı dışında bir etkisi olmayan,  arkadaşlarımızın  derdinde, tasasında, sevincinde  yanında bulunmayan   sendikamsı yapılar,  15 Mayıs yetki dönemi yaklaşınca   promosyon-protokol sendikacılığı yaparak  meydana  çıktıklarını ne yazık ki  öğrenmiş olduk. Ellerine aldıkları takı-tarak-çakmak gibi   promosyonlarıyla  işportacılara taş çıkarmışlardır.  Bunun yerine  Çıkın sahaya "tarihi zafer" diye duyurduğunuz yüzde 5'lik memur zammının daha ilk aydan nasıl enflasyona ezildiğini anlatın. Yetkili olmanıza rağmen 8 yıldır sözleşmeli  memura  nasıl kadro alamadığınızı anlatın” dedi.

“3600 Ek göstergeyi tüm kamu çalışanlarına isteyememenizin nedenini anlatın”

“Memurlara 3600 Ek göstergeyi tüm kamu çalışanlarına isteyememenizin nedenini anlatın” diyen Serkan Bilgin şöyle devam etti:

“Diğer kurumlarda 3 yıllığına 7-8 bin TL’lik banka promosyonu sözleşmelerine imza atılırken,  örneğin  Adalet Bakanlığında neden 700-800 TL promosyon alınmaktadır  onu anlatın. Memurlara 3600 Ek göstergeyi tüm kamu çalışanlarına isteyememenizin nedenini anlatın.  Mobbinge, baskıya, ötekileştirilmeye maruz kalan arkadaşlarımıza "biz idareyle karşı karşıya gelemeyiz" diyerek yardımcı olmayışınızı anlatın

“Mesai arkadaşlarımız sizin  promosyonunuza  tenezzül etmeyecek”

Türk Büro-Sen olarak tekrar belirtmek isteriz ki ; Mesai arkadaşlarımızı hediyeyle promosyonla satın alabileceğinizi düşünmeniz  bile insanlara ne kadar tepeden baktığınız ve onları aslında yalnızca çıkarlarınız için kullanmaya çalıştığınızın göstergesidir ve buna izin vermeyeceğiz! Mesai arkadaşlarımız sizin  promosyonunuza  tenezzül etmeyecek kadar onurlu ve gururlu insanlardır.  Çünkü onlar  her şartta Türk Büro-Sen'in yanlarında olduğunu bilirler. Çünkü biz  büyük bir aileyiz. Var olsun bu ailenin onurlu bireyleri! Var olsun Türkiye Kamu-Sen! Var olsun Türk Büro-Sen!”