Kalaycı'dan vefa ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı Eşi Emine Kalaycı ile birlikte, eski il başkanları Hüseyin Manav ve Yaşar Arslan'a ziyaretlerde bulundu.

Kalaycı'dan vefa ziyaretleri

Ziyarette ülke gündemi ve parti çalışmaları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kalaycı ziyaretlerinde ayrıca Manav ve Arslan ile istişareler de yaptı. AK Parti’nin bir aile olduğunu vurgulayan Kalaycı, “Partimizin kurulduğu günden bu yana içinde olan, davasına sahip çıkan bütün başkanlarımız, parti yöneticilerimiz ve üyelerimizle diyalog içerisinde olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da ziyaretlerde bulunuyor, görüş alışverişi yapıyoruz. Ülkemizin hedeflerine ulaşmasında partimizin her bir neferine büyük görevler düşüyor. Biz de bu anlayışla çalışıyor, en üst yönetimimizden mahalle temsilcilerimize kadar çok değerli partililerimizin görüşlerini dinliyor, onlarla istişare içerisinde çalışmalarımıza yön veriyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milleti ile iç içe olan bir partidir. Milletimizin bir sorunu varsa bu bizim sorunumuzdur ve bu sorunu çözmek bizim asli görevimizdir” dedi.

“AK Parti varsa millete hizmet var”

Pandemi sürecinden Türkiye’nin daha az hasarla çıkması için mücadele ettiklerini kaydeden Turhan Kalaycı “Kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti nasıl ki, 2002 yılında milletin bağrından kopup milletimiz için çalışmaya başladıysa, hala da çalışmaya devam etmektedir, devam edecektir. 2002’den bu yana yaptıklarımız da bunun kanıtıdır. Çözülmeyen, kangren hale gelmiş sorunları çözen AK Parti’dir ve olmaya da devam edecektir. Son 2 yılda dünyanın ve ülkemizin başına musallat olan pandemi sürecinden de ülkemizin daha az hasarla çıkması için mücadele ediyoruz. Pandemi sona erdiğinde de yükselişimiz daha da hızlanacak, halkımızın refahı için, daha güçlü Türkiye için bugün nasıl çalışıyorsak, yine çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti varsa çözüm var, AK Parti varsa her zaman umut var. AK Parti varsa millete hizmet var” şeklinde konuştu.