Bartınspor U19'da rövanşı aldı

Kemergençlikspor maçından 3-0 galip ayrıldı

Bartınspor U19'da rövanşı aldı

Haber Merkezi

U19 Liginde yılbaşı nedeniyle verilen aranın ardından lige 8.hafta maçlarıyla devam edildi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, 8.hafta maçında Kemergençlikspor ile oynadığı maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Bartın  Futbol Amatör Lig’lerinde  geçen hafta sonu oynanmadı. Amatör Lig’lerde Yılbaşı  Arası nedeniyle ara verildi. Bartın Futbol İl Temsilciliği ve Futbol İl Tertip Komitesi tarafından alınan karar neticesinde Futbol Amatör Lig’lere Yılbaşı nedeniyle ara verildi. Bartın 1.Amatör Lig’lerde ve U19 Liginde fikstüre Yılbaşı günü maç konmadı. U 19 Liginde yılbaşı nedeniyle verilen aranın ardından lige 7 Ocak Cumartesi günü 8.hafta oynanan maçlarla devam edildi. 7 Ocak Cumartesi günü ligde şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor ile Kemergençlikspor karşı karşıya geldi. Ömertepesi Sentetik Sahada oynanan karşılaşmayı ilimiz hakemlerinden Umut Önemli yönetti. Karşılaşmanın yardımcı hakemlik görevini ise Batuhan Polat ve Merve Ceviz üstelndi. Soğuk  ve yağmurlu havada oynanan maça iki takımda temkinli başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklar şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda  iki takımda tempolu bir oyun sergiledi. Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın ilk yarısı Burak Kiren’in attığı golle 1-0 Bartınspor’un üstünlüğüyle bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Bartınspor, daha organize ataklar geliştirdi. Rakibin direncini ikinci yarının başında geliştirdiği etkili ataklar ve girilen pozisyonlarla kıran kırmızı-siyahlı ekip genç yetenekli oyuncuların maça ağırlığını koyması ile aradaki farkı artırdı. İkinci yarı Mert Civak ve Emirhan Caymaz’ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Bartınspor zirve iddiasını sürdürdü. Ligin ilk yarısında 1-1 berabere kalarak takıldıkları rakibini ikinci maçta farklı skorla mağlup eden Bartınspor haftayı galibiyet ve 3 puanla kapattı.

FUTBOLCULARIN KIRAN KIRANA MÜCADELESİ ALKIŞ ALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısı kıran kırana geçti. Birkan Yıldırım yönetiminde sahaya çıkan kırmızı-siyahlı futbolcular ikinci yarı rakibi Kemergençlikspor’la kıran kırana bir mücadele sergiledi.  Lider Kemerspor ile son hafta karşılaşacak olan Bartınspor, rakibi ile oynayacağı maç öncesi iyi bir görüntü çizdi. Kırmızı-Siyahlı ekip’te Emrullah Caymaz, Burak Kiren ve Mert Civak attıkları goller ve ortaya koydukları başarılı futbolla kendilerine hayran bıraktı. Kemergençlikspor’da bu sezon göreve başlayan Mehmet Şah Çiftçi nezaretinde futbolcular olağanüstü bir mücadele ortaya koydu. Bu sezon altyapıda Mehmet Şah Çiftçi ile yeniden bir yapılanma içerisinde olan Kemergençlikspor her geçen gün daha iyi bir kulüp haline geliyor. İki takımda da futbolcuların kıran kırana mücadelesi alkış aldı.