Balık, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bir mesaj yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Balık, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Bartın  Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bir mesaj yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Balık mesajında şunları söyledi:

“23 Nisan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği bir gün olmasının yanı sıra, bugünü çocuklara armağan eden Büyük Atatürk'ün, yarının büyüklerine karşı duyduğu sevgi ve güvenin de en güzel yansımasıdır.

Sevginin, barışın, umudun ve kardeşliğin kaynağı olan en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecek, bu değerli armağanı, aynı ruh ve inançla geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.

“Gayretimiz çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak”

Bize düşen görev ise; çocuklarımızı dürüst, çalışkan, başarılı, vatanını ve milletini seven, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirebilmektir. İnanıyorum ki, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlama gayretimiz, ülkemizin yarınlarını daha aydınlık kılacaktır. Yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyet'ini, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve inkılaplarına her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, 100. yılda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımıza ve Yüce Meclisimize emeği geçmiş bütün büyüklerimizi, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.