Balık, Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

Balık, Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, bir mesaj yayınlayarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı. Balık mesajında şunları söyledi:

“Ülkenin kalkınması ve ekonominin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kaynaşmanın, kucaklaşmanın en güzel örneklerinden biridir. Dünyada işçilerin çalışma şartlarının düzeltilmesi için verdikleri mücadelenin başlangıcı olan, tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeri konumundaki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, bahara girerken tüm insanların ailesiyle, arkadaşlarıyla hep birlikte bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır.

“Birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlayalım”

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, insanlarımızı tedirgin eden anlayıştan uzak huzur, coşkuyla, birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamasının aynı zamanda toplumsal barışa da katkı sağlayacağı unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle işçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, barış, sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olacak bu anlamlı günün dostluk, dayanışma ve barış havası içinde kutlanmasını temenni ederim.”