Arıt muhtarlarından kampanyaya bağış

Arıt Köyü muhtarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiye'm kampanyasına bağışta bulundu. Kampanyaya bağışta bulunan Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan, Arıt Merkez Köy Muhtarı Satı Uzun, İmamlar Köyü Muhtarı Yaşar Gün, Yeniköy Muhtarı Yunis Ayaydın, Cöcü Köyü Muhtarı Selçuk Kızılçay ve Kayacılar Köyü Muhtarı Recep Demir, Arıt ve Bartın halkına 'Evde kal' çağrısında da bulundu.

Arıt muhtarlarından kampanyaya bağış

 Arıt Köyü muhtarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına bağışta bulundu. Muhtarlar adına açıklamada bulunan Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan, “Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan COVİD-19 virüsü salığını kısa sürede tüm dünyaya etkisi altına almıştır. Ülkemizde virüsün geç girmesinde ve yayılma hızındaki düşüşte aldığı tedbirlerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca nezdinde tüm bakanlarımıza teşekkür ederiz. İlimizde aldığı tedbirlerden dolayı Valimiz Sayın Sinan Güner, Milletvekilimiz Yılmaz Tunç, Belediye Başkanımız Cemal Akın’a  ve Sağlık İl Müdürümüz Alparslan Erol’a da teşekkür ederiz” dedi.

“Sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz”

Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Danışman nezdinde doktorundan temizlik personeline kadar görev alan sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Arslan, “Pandemi Hastanesi olarak çalışan Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Danışman nezdinde doktorundan temizlik personeline kadar görev alan sağlık çalışanlarına müteşekkiriz. Yüce Türk milleti 1. Dünya Savaşında “Çanakkale geçilmez” destanını yazdığı gibi Kurtuluş Savaşında Anadolu’yu düşman işgalinden kurtardığı gibi korona illetinden de yüce Mevla’nın desteği ve milletimizin feraseti ile üstesinden gelecektir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşında ilan etmiş olduğu Tekalifi Milliye emir ve yükümlülüklerine harfiyen uyan bir neslin torunları olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu Biz Bize Yeteriz Türkiye’m kampanyasına Arıt muhtarları olarak bağışta bulunuyoruz. Evde kal Türkiye’m. Evde kal Bartın. Evde kal Arıt” şeklinde konuştu.  

Kampanyaya bağışta bulunan Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan, Arıt Merkez Köy Muhtarı Satı Uzun, İmamlar Köyü Muhtarı Yaşar Gün, Yeniköy Muhtarı Yunis Ayaydın, Cöcü Köyü Muhtarı Selçuk Kızılçay ve Kayacılar Köyü Muhtarı Recep Demir, Arıt ve Bartın halkına “Evde kal” çağrısında da bulundu.