Arıt revize imar planı komisyonda değerlendiriliyor

Çalışmalar tam gaz

Arıt revize imar planı komisyonda değerlendiriliyor

Nevin Özbakan

İl Genel Meclisinin ocak ayı gündemi çerçevesinde ele alınan Arıt Revize İmar Planı, İmar Ve Bayındırlık Komisyonunda değerlendiriliyor. Komisyondaki çalışmalara katılan İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun bir taraftan köy ziyaretlerine de devam ediyor.

İl Genel Meclisinin ocak ayı gündemi çerçevesinde ele alınan Arıt Revize İmar Planı, İmar Ve Bayındırlık Komisyonunda değerlendiriliyor. Komisyondaki çalışmalara katılan İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun çalışmalarla ilgili olarak “İl Genel Meclisimizin 70 sayılı kararıyla onaylanan Arıt İlave Revize İmar Planın da 468 parselde kayıtlı 6.5 dönümlük açık spor alanının kapalı spor alanına dönüştürülmesi İmar Müdürlüğümüzün teknik personellerinin plan ile ilgili komisyona verdiği bilgiler doğrultusunda değerlendiriliyor” dedi.

2 KÖYE ZİYARET

Komisyon çalışmalarının yanı sıra köy ziyaretlerine de devam eden Kenan Dursun, bu kapsamda Bartın Merkeze bağlı Kızılelma ve Akbaba Köylerini ziyaret etti. Kızılelma Köyü Muhtarı Atakan Uçman ile  Akbaba Köyü Muhtarı Eyüp Dağlı ve köy halkıyla sohbet eden Dursun, köylerde yapılması planlanan çalışmaları anlattı.