Akın, gasilhane alanını inceledi

Son 11 yılda Cenaze hizmetlerini en üst seviyeye çıkaran Bartın Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Gasilhane Projesi ile yıkama ve bekletme hizmeti de Bartın Belediyesi tarafından ücretsiz yapılacak.

Akın, gasilhane alanını inceledi

Bartın Belediyesi vatandaşların ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmaya devam ediyor.  Başkan Cemal Akın’ın göreve geldiği 2009 yılında itibaren cenaze hizmetlerinde birçok yenilik yapan Bartın Belediyesi Gasilhane Projesini şehrimize kazandırmaya hazırlanıyor. İhale aşamasına gelinen projede geri sayım başlarken Başkan Cemal Akın’da daire müdürleri ile saha incelemelerinde bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların en zor anlarında Bartın Belediyesi olarak gereken desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. Akın açıklamasında “ İnsanların en zor zamanları bir yakınlarını kaybettikleri anlardır.  Bu duygu ve düşüncelerle 2009 yılından itibaren cenaze hizmetlerimizde yenilikler yaptık.  Yetersiz olan araç sayımızı 6’e çıkardık.  Şehir merkezinde, ilçe, belde ve bunlara bağlı çevre köylerde olduğu gibi şehirlerarasında da 7 gün 24 saat cenaze nakil hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra cenaze evlerine pide, lokum, ayran ve gül suyu gibi çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Ayrıca cenaze evlerine ve mevlitlere tabure desteği sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerimize yeni dönemde Gasilhane Projesini eklemek istiyoruz. Bu projemizle yıkama ve bekletme hizmetini de halkımıza ücretsiz sağlamış olacağız. Projemizde ihale aşamasına geldik. İhalenin gerçekleşmesi ile en kısa zamanda bu faydalı hizmeti de halkımızın istifadesine sunacağız” dedi.