Ak parti Bartın teşkilatı Karabük mitinginde

Başbakanı yalnız bırakmadılar

Ak parti Bartın teşkilatı Karabük mitinginde

Haber Merkezi

AK Parti Bartın Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük’te yaptığı mitinge katıldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav başta olmak üzere çok sayıda teşkilat mensubu mitingde yer aldı. Binali Yıldırım referandum mitinginde ise sık sık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken Avrupa devletlerine de sert çıktı.

AK Parti Bartın Teşkilatı, Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük’te yaptığı mitinge katıldı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav başta olmak üzere çok sayıda teşkilat mensubu mitingde yer aldı. Başbakanın Karabük kent meydanında yaptığı mitingde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, 22. Dönem Ak Parti Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak, AK Parti İl Koordinatörü 22. 23. Dönem Giresun Milletvekili Ali Temur, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Partili Belediye Başkanları teşkilat üyeleri katıldı. Yıldırım’a ise  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti.

Avrupa’ya sert çıktı

Binali Yıldırım referandum mitinginde ise sık sık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken Avrupa devletlerine de sert çıktı. Yıldırım,  "Hay gözüne dizine dursun diyecektim ama demeyeyim hadi! Üfürüyorlar bunlar üfürükçü.  Kendilerine gelince özgürlük, Müslümanlara gelince yasak! Alman devlet televizyonunda Türkçe hayır propagandası var. Yıllardır sizi ırkçılık, İslam karşıtlığı hakkında uyarıyoruz. En sonunda Fransa'da başörtüsünü yasakladılar. Bu Avrupa için utanç verici bir şeydir. Türkiye eski alışkanlıkları birer birer ortadan kaldırıyor, yasakları birer birer tarihin derinliklerine gönderiyor, Avrupa tekrar yasakları hortlatıyor. Türkiye demokrasi standartları yükselirken Avrupa'nınki düşmeye başlıyorlar. Seyahat, yürüyüş, ifade özgürlüğünü engelliyorlar. Hollanda o  akşam ne kadar Avrupa değeri varsa ayaklar altına aldı. Bunlar Suriye'de öz kardeşlerimiz katledilince sesleri çıkmaz. 15 Temmuz darbe girişimi olunca sesleri çıkmaz. Başbakan devrilecek diye, Cumhurbaşkanı alaşağı edilecek diye ellerini ovuşturdular” dedi.