2021 yılı performans planı görüşmeleri başladı

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başkanlığında İl Genel Meclisi'nde 2021 yılı performans planı görüşmeleri başladı. Performans planı görüşmelerinin tamamlanmasının ardındansa 2021 Yılı Çalışma Ve Yatırım Programının da mecliste genel görüşmelere açılacak.

2021 yılı performans planı görüşmeleri başladı

 İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 5. günkü Birleşimi’nde ‘2021 Mali Yılı Performans Planı’nın komisyon raporları doğrultusunda genel görüşmeler başladı. Toplantıda konuşan Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, komisyonlarda yapılan gerekli çalışmaların meclise sunulması ile birlikte dosyalar üzerinde genel görüşmelerin müdürlükler bazında yapılacağını, 8 günde 13 Müdürlüğün performans görüşmelerinin tamamlanarak kalan süre sonunda 2021 Mali Yılı Performans Planının Mecliste karara bağlanacağını söyledi.

Performans planının kabulünün hemen akabinde 5 gün sürecek olan  2021 Yılı Çalışma Ve Yatırım Programının da mecliste genel görüşmelere açılacağını ifade eden Dursun,  5 gün boyunca ayrıntılı şekilde her noktasını ele alarak ilave ve değişikliklerle birlikte atmış beş  milyonluk programın Çalışma ve Yatırım Programı'nın da oylanacağını belirtti. Geri kalan son 3 günlük süre içerisinde de Bütçenin genel görüşmelerinin ardından yapılan oylamalarla karara bağlanarak 2021 yılı programlarının hayata geçirileceğini söyledi. Ayrıca Başkan, 2021 mali yılı bütçesiyle tüm kesimleri kucaklamayı hedeflediklerini sözlerine ekleyerek bu kapsamda Çalışma Ve Yatırım Programı'nın meclisteki oylamasının ardından Bütçe kalemleriyle ilgili kamuoyunu aydınlatacak kapsamlı açıklama yapacaklarını ifade etti. Sözlerinin sonunda Dursun, “Mecliste görüşmeleri devam eden 2021 Mali Yılı Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ile Bütçenin şimdiden Bartın’ımıza ve özel idaremize hayırlı olmasını diliyor,  devam eden Meclis ve komisyon çalışmalarımızda tüm meclis üyelerimize de başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.