Yurtbay için taziye mesajı yayımladılar

Vefatıyla herkesi derinden üzen Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay için taziye mesajı yağdı.

Yurtbay için taziye mesajı yayımladılar

Bartın’da yardımsever kişiliği ve güler yüzlülüğüyle tanınan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, talihsiz bir olay sonucu hayatını kaybetti.

Acı haberiyle herkesi üzen Yurtbay, dün Şadırvan (Aşağı) Cami’de öğle namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dallıca’daki aile kabristanına defnedildi.

Yurtbay’ın ailesine başta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu olmak üzere siyasilerden, bürokratlardan ve iş dünyasındaki birçok isimden taziye mesajları geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yayımladığı mesajla ailesi ile teşkilat mensuplarına sabır ve başsağlığı dileyerek “Bugün aldığımız bir vefat haberi bizleri derinden sarstı ve üzdü. Maalesef elim bir şekilde hayatını kaybeden Bartın İl Başkanımız Ünal Yurtbay’a Allah’tan rahmet ve mağfiret, acılı ailesine ve teşkilat mensuplarımıza da sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Saadet Partisi Genel Merkezi’nce de ayrıca bir mesaj yayımlandı. Yayımlanan mesajda; “Başımız sağ olsun... Dürüstlük üzere yaşayan, fedakarlığına, samimiyetine ve gayretine şahit olduğumuz Bartın İl Başkanımız Ünal Yurtbay’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilat mensuplarımıza sabırlar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

“Mekanı cennet olsun”

Bartın Valiliği’nce yayımlanan taziye mesajında da; “Hayatını kaybeden Saadet Partisi Bartın İl Başkanı ve Kuyumcu Ünal işletmesinin sahibi Ünal Yurtbay’a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç da Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtken  “Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum. Rabbim taksiratını affeylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu da ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerken mesajıda “Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünay Yurtbay’ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan kazadan yaralı olarak kurtulan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilerek evinde tedavisi devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da Yurtbay için bir taziye mesajı yayımladı. Yurtbay’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Başkan Akın, ailesine, Saadet Partisi teşkilatlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileyerek “Kıymetli kardeşim, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay’ın vefatından büyük üzüntü duydum. Ailesinin, Saadet Partisi teşkilatlarının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

“Acımız büyüktü çok büyüdü”

Siyasilerden de haberi duyan herkes hastaneye koşarken ayrıca başsağlığı ve taziye mesajı da yayımladı. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, mesajında “Saadet Partisi Bartın İl Başkanı, Kuyumcu Ünal İşlemesi sahibi Ünal Yurtbay’ı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Pazar günü yaşanan kazada yaralı olarak kurtulan diğer bir isim olan MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik de Yurtbay için taziye mesajı yayımladı. Özçelik mesajında; “Çok değerli mevkidaşım, Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay arkadaşım, güzel insan, acımız büyüktü çok büyüdü sözün bittiği yer, ne desek boş, başımız sağ olsun. Allah sevenlerine sabırlar versin” dedi.

Haberi alır almaz hastaneye koşan isimlerden biri olan CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da sosyal medya hesabından Yurtbay’ın fotoğrafını paylaşarak yayımladığı taziye mesajında “Sevgili Başkanım, çok üzdün bizleri, sözün bittiği yerdeyiz. Allah Rahmet Eylesin. Mekanın Cennet Olsun, nur İçinde yat. Ailesine, yakınlarına Tüm Saadet Partisi camiasına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bartın Hergün Gazetesi olarak yardımsever, iyiliksever ve güler yüzüyle tanıdığımız, sevdiğimiz, saydığımız, siyasetin, iş dünyasının örnek insanlarından Ünal Yurtbay’a Allah’tan rahmet, ailesi ve Saadet Partisi Teşkilatları başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.