Yurtaçan'dan o toplantıya tepki!

Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan, Bartınspor'un eski başkan ve yöneticilerinin bir araya geldiği toplantıya eleştirilerde bulundu. Yurtaçan, sosyal medyada paylaşılan bir gönderiye yaptığı yorumda toplantıyı samimi bulmadıklarını ifade ederken rahmetli olmuş insanların üzerinden halkla ilişkiler çalışması yapmanın kendilerine yakışmayacağını ifade etti.

Yurtaçan'dan o toplantıya tepki!

“Bu değerli insanların üzerinden halkla ilişkiler yapmak yakışmaz”

Erkan Hızoğlu

Bartınspor’da geçmiş dönemlerde başkanlık ve yöneticilik görevinde bulunan isimler geçtiğimiz hafta sonu Bartınspor için bir kez daha bir araya geldi.

Düzenlenen buluşmaya Bartınspor’un eski başkanlarından Enes Eser, Mehmet Bulut ve eski yöneticilerden Murat Karaman ile Mustafa Ahmet Oktay da katıldı.

Kemal Camcı, Nurettin Bayrak, Asım Çiftçi ve Halil Onbaşı başta olmak üzere Bartınspor’a emeği geçen tüm başkan ve yöneticilerin anıldığı programda Bartınspor’a destek mesajları verildi.

Toplantı, Bartın spor kamuoyunda gündeme yaratırken kimisi destekledi kimisi de eleştirdi.

“Samimiyet hiç yok”

Eleştirenlerden biri de Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan oldu. Başkan Yurtaçan, sosyal medyada paylaşılan bir gönderiye yaptığı yorumda toplantıyı samimi bulmadıklarını ifade ederken rahmetli olmuş insanların üzerinden halkla ilişkiler çalışması yapmanın kendilerine yakışmayacağını dile getirdi.  

Çok konuşulacak sözlerle toplantıyı eleştiren Yurtaçan, yorumunda şu ifadeleri kullandı:

“Bartın’da spor kamuoyu denen bir şey yok. Su terazisi var. 1-2 kahvehane var ve rakı masası var. Her şey buralardan yönlendirilmeye çalışılıyor, en önemlisi de samimiyet hiç yok. Hangi olayı ima ettiğini biliyorum mevcut yönetimden de birilerinin bulunmaması çok üzücü imiş güüüya... Böyle bir toplantıdan adına anma koyulmuş ama toplantı bu bildiğin mevcut yönetimden kimsenin haberi yok olsa katılır mıydık orası da muamma.

Rahmetlilerin cenazesine, mevlidine katılmayanların güüya anma(!!!) toplantısını, merasimi, günü düzenlemeleri ne kadar samimi? Yorumsuz...

Rahmetli olmuş bu değerli insanların üzerinden halkla ilişkiler yapmak yakışmaz... Mekanları cennet olsun konuyu uzatmaya gerek yok...”