Yıldız U-16 basketbol maçları sona erdi

Şampiyonlar belli oldu

Yıldız U-16 basketbol maçları sona erdi

Muhammet Civan

Basketbol federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen U-16 Basketbol Yıldızlar maçları tamamlandı. Müsabakalar sonunda U 16’da kızlarda Bartın Belediyesi erkeklerde ise Bartın Üniversitesi birinci oldu.

Basketbol federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen U-16 Basketbol Yıldızlar maçları tamamlandı. Fatih İlkokulu Kapalı Spor Salonunda oynanan maçlarda U 16’da kızlarda Bartın Belediyesi erkeklerde ise Bartın Üniversitesi birinci oldu.  kızlarda ikinciliği Bartın Üniversitesi üçüncülüğü de Kumluca Esnaf Spor alırken erkeklerde ikinci Bartın Belediyesi üçüncü de Kumluca Esnaf Spor oldu.   U-16 Türkiye Bölge şampiyonasında Bartın’ı kızlarda Bartın Belediyesi erkeklerde ise Bartın üniversitesi temsil edecek.              

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Aydın Kükner organizasyonla ilgili “U-16 Basketbol İl Birinciliği müsabakalarına katılan başta sporcularımıza, kulüp yöneticilerimize, hakemlerimize, antrenör arkadaşlarıma, emekleri ve özverilerinden dolayı federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Sporu geniş alanlara yaymak için camia olarak çalışıyoruz. Soğuk ve karlı bir ortamda uzak yerden gelerek maçların hepsine katılan Kumluca Esnaf Spor kız basketbol takımımızı camia olarak alkışladığımızı belirtmek isterim. İlimizi bölge şampiyonasında temsil edecek takımlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.