Yıldırım, yeni yönetime başarılar diledi

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'nda Bartınspor'a yeniden Kulüp Başkanı olarak seçilen Serkan Yurtaçan'a bayrağı devreden Murat Yıldırım, yeni yönetime başarılar dileyerek 'Yeni oluşan yönetim kadrosundaki arkadaşlarıma sonsuz başarılar dilerim. Kapım ve yüreğim kendilerine her zaman açıktır. Bartınspor'umuzun başarılarını avucumuz patlayıncaya kadar alkışlamaya hazırız.' dedi.

Yıldırım, yeni yönetime başarılar diledi

 

Kapısını açık bıraktı!

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartınspor eski Başkanı Murat Yıldırım, hafta sonu gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu ile başkanlık görevini Serkan Yurtaçan’a devretti.

Genel Kurulun ardından yaptığı açıklama ile Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan ve yönetimine başarılar dileyen Murat Yıldırım, başkanlık yaptığı dönemi de değerlendirdi.

“Bu hedefimiz doğrultusunda başarılı olduk”

Bartınspor’un başarısı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Uzun yıllar Bartınspor’un çeşitli kademelerinde görev yapma onurunu yaşadım. 2023-2024 sezonu ortasında Yönetim kurulu üyeliğini yürüttüğüm esnada görülen lüzum üstüne Başkanlık görevini yürütme görevi tarafıma tevdi edildi. Büyük heyecan ve şevk ile görevi kabul ettim. Takdir edersiniz ki bu bir onurdur. Temsil boyutunda hata yaptığımı düşünmüyorum ancak skorer başarı çeşitli nedenlerle gelemedi.  Ancak benden önceki Başkanım Sayın Kenan Dursun Beyefendinin belirlediği hedef ve metodoloji minvalindeki Takımımızı daha çok genç  ve daha çok şehrinizin öz kaynaklarından  kazandırılan oyuncularla tahkim ederek, uzak deplasmanlardan oluşan sezonu tamamladık. Takdir ederseniz ki genç oyuncularımızın ilk BAL ligi deneyimleri idi. Zaten biz buna bir tohum ekmek, geleceğe yatırım olarak düşündük ve bu hedefimiz doğrultusunda başarılı olduk. Alt kategorilerde şampiyonluklar elde ettik. Bu tesellimiz oldu.

“Avucumuz patlayıncaya kadar alkışlamaya hazırız”

Sezon boyunca grubumuzda bazı takımların yarışmadan çekilmesi bir maç ritmi yakalayamamamıza sebep oldu. Yine de yüz kızartıcı bir eylem ve olguya sebep olmadık. Bunu armanın onuru saydık. Sezon boyunca ekibimizde yer alan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik kadro ve oyuncu gurubuna, destek sunan taraftarlarımıza, yerel basınımıza, yapıcı eleştirileri ile yolumuzu aydınlatmaya çalışan köşe yazarları, sosyal medya yorumcularına sonsuz teşekkür ederim. Her şeyden önde tuttuğum değer yargıları ve temayüllere bağlılık, sporun birleştiriciliğine inancımızı, fair-play duygumuzu hep önde, başat hedef olarak belirlemiştik, elimizden geldiğince gayretle bu hedeflerden sapmamaya çalıştık. Bu güne kadar yaptığım naçizane katkıları da sürekli bağış formatında kayıtlara yansıttım. Kulübe borç kamburu yaşatmadım. Aynen yeni oluşan yönetim kadrosundaki arkadaşlarıma sonsuz başarılar dilerim. Kapım ve yüreğim kendilerine her zaman açıktır. Bartınspor’umuzun başarılarını avucumuz patlayıncaya kadar alkışlamaya hazırız. En büyük temennimiz, bu gayretlerin şampiyonluk gibi ortak sevinç ve coşkulara dönüşmesidir. Yöremiz insanının özlemi budur, ihtiyacı olan da budur.”