Yeşil alanlarda çalışmalar sürüyor

Bartın'da kent merkezindeki yeşil alanlarda ve mahallelerde bulunan parklarda bitki dikimi ve bakım çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi ekipleri, Bartın'ı güzelleştirmek için çalışırken yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi için vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulunuldu.

Yeşil alanlarda çalışmalar sürüyor

Vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapıldı!

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki yeşil alanlarda ve mahallelerde bulunan parklarda bitki dikimi ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların daha temiz, düzenli ve yeşil alanlarda vakit geçirebilmesi için yürütülen çalışmalarda, mevcut bitkilerin bakımı yapılırken, çeşitli noktalara yeni bitkiler de dikiliyor.

Ekipler, kent genelinde çevre düzenlemesine önem verdiklerini belirterek, Bartın’ın estetik görünümünü korumak ve doğal dokuyu güçlendirmek adına çalışmaların süreceğini ifade ettiler.

Ayrıca mahallelerdeki parkların daha kullanışlı hale getirilmesi için yapılan bakım ve yenileme çalışmalarıyla, vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Bartın Belediyesi, yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi için vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu. (Haber Merkezi)