Vali Arslan yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bir mesaj yayınlayarak başlayan yeni eğitim-öğretim yılını kutladı. Vali Arslan mesajında 'İlimizdeki okullarda eğitim öğretim gören çocuklarımıza en iyi eğitim öğretim ortamlarını sunabilmek için yaz tatili boyunca var gücümüzle çalıştığımızı, gerek çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek her türlü tehlikeli madde kullanımı ile mücadele edilmesi, gerekse okullar ve çevreleri ile öğrenci taşıma servislerinin güvenliği konularında ilgili kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirleri aldığımızı da belirtmek isterim' dedi.

Vali Arslan yeni eğitim-öğretim yılını kutladı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bir mesaj yayınlayarak başlayan yeni eğitim-öğretim yılını kutladı. Vali Arslan mesajında şunları söyledi:

“Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimizle birlikte 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılına ulaşmanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel olarak gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergesi eğitimdir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok eğitim imkânları sunabilirsek yarınlarımız da bir o kadar güçlü ve müreffeh olacaktır.  Bu anlamda bizler düşünen, araştıran, analiz eden, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, milli ve manevi değerleri benimsemiş, sosyal, üretken ve yaratıcı, bilgi ve iletişim çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan insanı yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için de Devlet olarak bütün imkânları seferber etmekteyiz.

“Kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirleri aldık”

Bu hedeflerimize ulaşabilmenin, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükselterek mevcut başarılarımızı daha ileri seviyelere taşıyabilmenin ise başta ailelerimiz olmak üzere öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz ve eğitim camiasının iş ve gönül birliği yapmaları ile mümkün olduğuna inanıyor ve güveniyoruz. İlimizdeki okullarda eğitim öğretim gören çocuklarımıza en iyi eğitim öğretim ortamlarını sunabilmek için yaz tatili boyunca var gücümüzle çalıştığımızı, gerek çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkileyebilecek her türlü tehlikeli madde kullanımı ile mücadele edilmesi, gerekse okullar ve çevreleri ile öğrenci taşıma servislerinin güvenliği konularında ilgili kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirleri aldığımızı da belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle; 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni eğitim-öğretim yılında bütün eğitim camiamıza başarılar diliyorum.”