Vali Arslan ve Milletvekili Aldatmaz, Bakanlıklara çıkarma yaptı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan Ankara'da Bakanlıklara adeta çıkarma yaptı. Vali Arslan, Milletvekili Aldatmaz ve Başkan Arslan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret ederken ziyaretlerde Bartın'daki çalışmalar, projeler, sorun ve talepler ele alındı.

Vali Arslan ve Milletvekili Aldatmaz, Bakanlıklara çıkarma yaptı

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Ankara’da önemli temaslarda ve ziyaretlerde bulundu.

Ulaştırma yatırımları değerlendirildi

Bartın heyeti Ankara’daki ilk ziyaretini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na yaptı.

Ulaştırma ve altyapı hizmetleri alanında ilimizde yürütülen çalışmalar ile talep ve ihtiyaçlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya ziyaret edildi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan’ın ikinci durağı İçişleri Bakanlığı oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Bartın’a ilişkin istişarelerde bulunulan ziyarette heyet, Bakan Yerlikaya’ya nazik kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Projeler değerlendirildi

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, son ziyaretini ise Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yaptı.

İlimizde yürütülen çalışmalar ve yapılan yatırımlar ile planlanan projeler üzerinde istişarelerde bulunulan ziyarette Bakan Tunç’a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

“El birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Bakan Tunç, “Bartın Valimiz Nurtaç Arslan, Bartın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan’la Bakanlığımızda bir araya geldik.

Güzel memleketim Bartın’da ve ilçelerimizde yürüttüğümüz çalışmalar ile projelerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Batı Karadeniz’in incisi Bartın’ımızı her alanda daha ileri noktalara taşımak, hemşehrilerimizin refahını daha da artırmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Milletvekili Aldatmaz, teşekkür etti

Ankara’daki temaslarına ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı Bartın Valimiz Nurtaç Arslan ve AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Aslan ile birlikte ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nu Bartın Valimiz Nurtaç Arslan ve AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Aslan ile birlikte ziyaret ederek, İlimizde gerçekleştirilecek olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u Bartın Valimiz Nurtaç Arslan ve AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan ile birlikte ziyaret ederek, Bartın’da ve ilçelerimizde yürüttüğümüz çalışmalar ile projelerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Arslan’dan Emniyet ve Jandarma’ya hayırlı olsun ziyareti

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanan Emniyet Genel Müdürü Vali Mahmut Demirtaş ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı’yı da makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.