Vali Arslan, İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını inceledi

Bartın İl Özel İdaresi'nce gerçekleştirilen çalışmaları sahada inceleyen Vali Dr. Nurtaç Arslan, yakın zamanda hizmete açılacak olan Tuzcular köyü muhtarlık hizmet binası, Akbaş köyünde yapımı devam eden 4 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışması, Karayolları tarafından Kozcağız-Hasankadı karayolu Akbaş köyü mevkiinde yapımı devam eden istinat duvarı, Sülek köyü ve çevre köylerinin içme suyu enerji ihtiyacını desteklemek için İl Özel İdaresi'nin proje sahibi olduğu ve BAKKA tarafından desteklenen Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Arslan, İl Özel İdaresi'nin çalışmalarını inceledi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan beraberinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya ile birlikte ilk olarak Bartın İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve yakın zamanda hizmete açılacak olan Tuzcular Köyü muhtarlık hizmet binasında incelemelerde bulundu. Vali Arslan muhtarlık hizmet binasını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Asfalt çalışmasını inceledi

Ardından Bartın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Akbaş Köyünde yapımı devam eden 4 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmasını da yerinde inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nurettin Bozkurt’tan çalışmalarla ilgili bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kozcağız-Hasankadı karayolundaki çalışmaları

Bartın Valisi Arslan bir diğer incelemesinde ise Kozcağız-Hasankadı karayolu Akbaş köyü mevkiinde Karayolları tarafından yapımı devam eden istinat duvarını inceledi.

Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisini yerinde gördü

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, son olarak Sülek Köyü ve çevre köylerinin içme suyu enerji ihtiyacını desteklemek için İl Özel İdaresi’nin proje sahibi olduğu ve BAKKA tarafından desteklenen Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisini ziyaret etti. Tesisi yerinde inceleyen Vali Arslan, burada da yine İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Bahattin Baturay’dan bilgi aldı.