Vali Arslan, gerekli tedbirlerin alınmasını istedi

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı'nda kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde Cumhurbaşkanlığının 2024/7 nolu Tasarruf Tedbirleri Genelgesinde belirtilen hususlara azami ölçüde uyulmasını, her kurumun kendi faaliyet alanıyla ilgili denetimlerini aksatmadan yerine getirmesini ve yaz mevsimine yönelik tedbirlerin uygulanması konusunda hassasiyet gösterilmesini isteyen Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, kamu hizmetlerinin aksamaması için tüm kurumlarımızca gerekli tedbirlerin alınması ve genel iş ve işlemlerin titizlikle yürütülmesi talimatını verdi.

Vali Arslan, gerekli tedbirlerin alınmasını istedi

 

Titizlikle yürütülmesi talimatını verdi

 

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda yapıldı.

Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde Cumhurbaşkanlığının 2024/7 nolu Tasarruf Tedbirleri Genelgesinde belirtilen hususlara azami ölçüde uyulması, her kurumun kendi faaliyet alanıyla ilgili denetimlerini aksatmadan yerine getirmesi, yaz mevsimine yönelik tedbirlerin uygulanması konusunda hassasiyet gösterilmesi, resmi yazışmaların “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ile “Valilik İmza Yetkileri ve Yetki Devri Yönergesi”ne uygun olarak yapılması, CİMER ve Açık Kapı üzerinden yapılan başvurular ile bilgi edinme talepleri ve dilekçelerin yasal süresi içerisinde sonuçlandırılması, okulların eğitim öğretim dönemi başlamadan bakım onarımlarının tamamlanması gibi konuların değerlendirildiği toplantıda Vali Arslan, kamu hizmetlerinin aksamaması için tüm kurumlarımızca gerekli tedbirlerin alınması ve genel iş ve işlemlerin titizlikle yürütülmesi talimatını verdi. (Haber Merkezi)