Ulus'a basketbol sahası ve tenis kortu yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçesine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak tenis kortu ve basketbol sahası yapımına dair sözleşmenin Bartın Valiliği ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından imzalandığını açıkladı.

Ulus'a basketbol sahası ve tenis kortu yapılacak

“Örnek bir kamp merkezine sahip olacak”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçesine Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak tenis kortu ve basketbol sahası yapımına dair sözleşmenin Bartın Valiliği ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından imzalandığını açıkladı. Milletvekili Tunç, “Ulus belediyemize kazandırdığımız Ulus Doğa Park Otel’in önüne stadyum ve kapalı sahanın ardından Basketbol Sahası ve Tenis Kortu da kazandırarak sporcularımız için örnek bir kamp merkezine sahip olacağız” dedi.

“375 bin TL ödenek ayrıldı”

Her iki tesisin de yapımı için 350 bin TL ödenek ayrıldığını ifade eden Yılmaz Tunç, “Sözleşme kapsamında Ulus İlçemizde yapılacak olan basketbol sahası ve tenis kortu için 375 bin TL ödenek ayrıldı.  Ulus Doğa Park Otel’e komşu olarak daha önce FIFA standartlarında Sentetik yüzeyli aydınlatma ve seyirci tribünlü futbol sahası, soyunma odaları ile kapalı sentetik halı saha yapımını gerçekleştirmiştik, aynı alan içerisinde tenis kortu ve basketbol sahasının yapımını da gerçekleştirerek Ulus ilçemize örnek bir sporcu kamp merkezi kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.