Ulus'taki yatırımları tek tek gezdi

Saha incelemelerini sürdüren Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç'la birlikte ilçedeki Eldeş Göleti ve Sulaması, Eldeş Deresi üzerinde bulunan Ozan - Pazar – Pınarönü - Emirtaş Köprüleri, Ulus Çayı Yukarı Havza Islahı kapsamındaki Tersip Bentleri ve Abdipaşa Beldesi Kav Deresi çalışmalarını inceledi.

Ulus'taki yatırımları tek tek gezdi

Saha incelemelerini sürdüren Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’la birlikte ilçedeki Eldeş Göleti ve Sulaması, Eldeş Deresi üzerinde bulunan Ozan - Pazar – Pınarönü - Emirtaş Köprüleri, Ulus Çayı Yukarı Havza Islahı kapsamındaki Tersip Bentleri ve Abdipaşa Beldesi Kav Deresi çalışmalarını inceledi. Ulus’taki yatırımları tek tek ziyaret eden Vali Arslan, Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığına ziyaret

Saha incelemelerin in yanı sıra kurum ziyaretlerine de devam eden Arslan, bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret etti. Nurtaç Arslan ziyarette  Jandarma teşkilatımızın güven ortamının tesis edilmesindeki önemine değinerek kolluk güçlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Bartın’a yeni tertibi yapılan Asayiş Devriye Müdahale araçlarını da inceleyen Arslan, İl Jandarma Komutanı Ersin Aslan’dan araçlarla ve kurum çalışmalarıyla ilgili bilgiler almayı da ihmal etmedi.

Yıldırım ailesine sürpriz

Nurtaç Arslan’ın son ziyareti şehir merkezinde Kemerköprü Mahallesindeki Yıldırım ailesi oldu. Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, Kemerköprü Mahallesindeki ikamet eden Yıldırım ailesini ziyaret etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Feridun Güler’in eşlik ettiği ziyarette Yıldırım ailesiyle bir süre sohbet eden Arslan, devletimizin her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade etti.