Ülkü ocaklarından anma töreni

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu andılar

Ülkü ocaklarından anma töreni

Nurdan Eroğlu

Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatı,  Bartın Üniversitesi önünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma töreni düzenledi. Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatı İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu anma programı sonrasında yaptığı konuşmada “PKK’lı hain köpekler ile çıkan kavga sonucunda ülkü ocakları Ege Üniversitesi başkanımız canımız ciğerimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehit olmuştur” dedi.

Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatı,  Bartın Üniversitesi önünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma töreni düzenledi. Anma programına Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatı ve öğrenciler katıldı. programda Fırat Yılmaz için Kuran-ı Kerim okunurken program sonrasında konuşan Bartın Ülkü Ocakları Teşkilatı İl Başkanı Bünyamin Özgüroğlu, “ 20 Şubat 2015 günü İzmir ilimizde ve Türkiye’mizin en prestijli üniversitelerinden olan veya bizim milletçe öyle sandığımız  Ege Üniversitemizde derdi vatan, millet, nizami alem, ilahi kelimetullah olan ülkücü Türk gençleri ile ne idüğü  belirsiz kime hizmet ettikleri aşikar olmayan PKK’lı hain köpekler ile çıkan kavga sonucunda ülkü ocakları Ege Üniversitesi başkanımız canımız ciğerimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehit olmuştur” dedi.  

“TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN”

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Özgüroğlu, “Olay sonrası görgü tanıklarının söylemine göre Fırat’ımız yaralı şekilde 45 dakika üniversite içinde ambulans beklemiş bu süre zarfında gelen ambulanslar ise kanı bozuk hain köpekler  tarafından okula sokulmamıştır. Başta çok kıymetli Genel Başkanımız Olcay Klavuz olmak üzere tüm teşkilatlarımız olayın takipçileriyiz ve peşini bırakmayacağız adalet tecelli edene kadar rahat uyku uyumayacağız. Fırat’ımız için ne yapılması gerekiyor ise yapmaya hazırız. Bizler yani Bartın ülkü ocakları ve teşkilatımız oldukça Bartın’da hiçbir bölücü barındırılmayacaktır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki hakkımızı koruyacak kadar şerrimiz vardır. Sabrımız da cesaretimizin üzerindedir. Bu vesile ile ülkücü hareketin ilk şehidi olan Ruhi Kılıçkıran’dan son şehidi olan Fırat Çakıroğlu’na kadar tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.  Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.