Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kamu yatırımları başta olmak üzere, kurum, esnaf ve fabrikalar dahil Bartın'da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.

Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu

 

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kamu yatırımları başta olmak üzere, kurum, esnaf ve fabrikalar dahil Bartın’da bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’un da bulunduğu inceleme ve ziyaret turu kapsamında Milletvekili Tunç, Amasra’da yapımı devam eden ve sona yaklaşılan Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Amasra Hükümet Konağında inceleme

Amasra Hükümet Konağının ilçenin tarihi dokusu ve mimarisine uygun inşa edildiğini ifade eden Yılmaz Tunç, “Açılışa hazırlanan Amasra Hükümet Konağında İlçe Kaymakamımız Kadir Perçi, AK Parti Amasra İlçe Başkanımız Şenol Rıdvan Sert, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir Bodur ve Belediye Meclis Üyemiz Ahmet Reis ile incelemelerde bulunduk. Çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diledik.  Amasra’nın tarihi dokusuna uyumlu bir mimaride inşa edildi.  4 bin 200 metrekare Kapalı alana sahip, Amasra’da ki tüm kamu kurum ve kuruluşları tek çatı altında toplanıyor. Konferans salonu, otoparkı İle güzel bir eser oldu. Amasra’mıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Çakraz sahil köprü inşaatı devam ediyor

Yine Amasra’ya bağlı Çakraz sahil köprü inşaatının da devam ettiğini söyleyen Tunç, “Çakraz Sahil Köprümüzün inşaatına devam ediyoruz. Kemerli şekilde projelendirdiğimiz köprü tamamlandığında turistik beldemiz Çakraz’a yakışacak. Çalışanlara kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

OSB’deki fabrikalara ziyaret

Yılmaz Tunç, Bartın turu kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları da ziyaret etti. Tunç, bu ziyaretlerle ilgili “Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren üretim ve ihracatta başarılı firmalarımızdan Barmak Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ni ziyaret ettik. Şirket yetkilileri ile görüştük, fabrika çalışanları ile selamlaşıp işlerinde kolaylıklar diledik. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçı listesinde 66. Sırada yer alarak ülkemiz ekonomisine ve Bartın’ın istihdamına önemli katkı sağlayan MESCİER Demir Çelik Fabrikası sahibi Sabri Mescier ve Mehmet Mescier’i ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik ettik, ilimizde gerçekleştirmekte oldukları yeni yatırımlar için teşekkürlerimizi ilettik” açıklamasında bulundu.

 

Kurum amirlerine ziyaret

 

Bartın Valisi Sinan Güner başta olmak üzere Bartın’da kurum amirlerine de birer ziyaret gerçekleştiren Yılmaz Tunç, bu ziyaretleri “Bartın İl Hukuk İşleri Müdürümüz Sn. Haluk Nuri Ballı’yı, Bartın Valiliği Kaymakam Adayı Sayın Yasin Mert’i AK Parti Bartın İl Başkanımız Sn Turhan Kalaycı ile birlikte ve ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn Halil Akkaş’ı da İl Başkanımız Turhan Kalaycı ve İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın  Kenan Dursun ile birlikte ziyaret ederek, ilimizdeki gençlik ve spor hizmetlerini ve yatırımları değerlendirdik. Yine bu kapsamda Valimiz Sayın Sinan Güner’i de ziyaret ederek, ilimizdeki yatırımları değerlendirdik”  sözleriyle özetledi.

Filyos Limanını da ziyaret etti

Bartın’da kent merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz Tunç, Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Filyos Limanını da ziyaret etti. Tunç, Filyos ziyaretiyle ilgili “Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Filyos Limanını da ziyaret ettik. Karadeniz Doğalgazının karaya ulaştırılması İçin hummalı bir çalışma var burada. 150 yıllık hayal Filyos Projesi bünyesinde 10 ay önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Karadenizin en büyük limanı Filyos Limanı Türkiye Petrolleri A.O.’nın sondaj ve arama gemilerine ev sahipliği yapıyor. TPAO’nın doğalgaz işleme tesisleri şantiyesinde hızlı bir çalışma var. Doğalgaz borularının denizaltına yerleştirilmesi devam ediyor. Ülkemiz doğalgaz ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak Karadeniz Doğalgazının karaya ulaştırılması için gerçekleştirilmekte olan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık, çalışanlara kolaylıklar diledik” bilgisini paylaştı.

 

 

Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu
Tunç'tan inceleme ve ziyaret turu