Tunç, protokolle iftarda buluştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Eğitime Destek Platformu tarafından Öğretmenevinde düzenlenen iftara katıldı. İftarda Bartın Valisi Nurtaç Arslan'la birlikte tüm il protokolü de yer alırken Vali Arslan Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunda kalan gençlerle de iftar sofrasında buluştu.

Tunç, protokolle iftarda buluştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Eğitime Destek Platformu tarafından Öğretmenevinde düzenlenen iftara katıldı. İftarda Bartın Valisi Nurtaç Arslan’la birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı gibi il protokolü de yer aldı. Vali Arslan ayrıca Mehmet Rıfat Efendi Öğrenci Yurdunda kalan gençlerle de iftar sofrasında buluştu. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan ve  Gençlik ve Spor Bartın İl Müdürü Halil Akkaş’ın da bulunduğu iftarda  öğrencilerle bir süre sohbet eden Arslan, bu akşamki iftarda gençlere bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, hayırlı ve bereketli Ramazanlar diledi.

Ulubaş ailesine konuk oldu

Nurtaç Arslan aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan Ulubaş ailesine konuk oldu. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Bartın İl Müdürü Feridun Güler’in eşlik ettiği ziyarette aileyle sohbet eden Arslan ailenin talep ve sorunlarını dinledi. Arslan, devletin  sosyal görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi için tüm birimlerce özveriyle çalışıldığını ifade etti. Nurtaç Arslan, Halk Günü toplantılarında da vatandaşlarla bir araya geldi. Halkın talep ve sorunlarını dinleyen Arslan ilgili kurum müdürlerinin de bulunduğu toplantıda Vali Arslan, kendisine iletilen talep ve sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Okul inşaatlarında inceleme

Bunun yanı sıra Bartın’da okul ziyaretlerini de aksatmayan Arslan, Hendekyanı Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy MTAL Pansiyon Binası inşaatlarını yerinde inceleyerek İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Tunç, protokolle iftarda buluştu
Tunç, protokolle iftarda buluştu
Tunç, protokolle iftarda buluştu
Tunç, protokolle iftarda buluştu
Tunç, protokolle iftarda buluştu