Tunç: 'Bartın'ın AK belediyeciliğe ihtiyacı var'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Bartın Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti'nin içte ve dışta karşı karşıya kaldığı onca saldırı, onca kumpasa rağmen girdiği bütün seçimlerden zaferle çıktığını ifade ederek 'Bartın'ın AK belediyeciliğe ihtiyacı var' dedi.

Tunç: 'Bartın'ın AK belediyeciliğe ihtiyacı var'

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Bartın Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 24.Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun,  İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, tüm Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Kalaycı: “Bir olursak belediyeleri ve 2 milletvekilliğini de kazanırız”

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı toplantıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç olduğunu belirterek; “Bu kutsal görevde büyük bir yükü omuzladık. Hepimiz bir olursak başarı elde ederiz. 2019 yılında yapılacak seçimlerde tüm belediyeleri ve 2 milletvekilliğini de kazanırız” dedi.

Tunç: “Bütün seçimlerden zaferle çıktık”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise her alanda olduğu gibi yerel yönetimler alanında da AK Parti'nin büyük başarılara imza attığını belirterek, İçte ve dışta karşı karşıya kaldığı onca saldırı, onca kumpasa rağmen girdiği bütün seçimlerden zaferle çıktığını söyledi. Tunç, “AK Parti Hükümetlerine karşı muhtıralar yayınlandı, darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık.  FETÖ gibi sinsi yapılarla, PKK gibi bölücü terör örgütleriyle de çarpışa çarpışa bugüne kadar geldik.” dedi.

“Kutlu yürüyüşümüzü kesintiye uğrattırmadık”

Küresel güçlerin devreye sokmak istediği planları milletin desteğiyle aştıklarını ifade eden Tunç, “Türkiye’nin kalkınmasından rahatsız olan çevrelerin, Türkiye’nin dış politikada haklının ve mazlumun yanında yer almasından rahatsız olan küresel güçler,  AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için zaman zaman karanlık planları devreye sokmak istedi. Devreye sokulmak istenen planları milletimizin desteği ile aşmayı başardık ve kutlu yürüyüşümüzü kesintiye uğrattırmadık” şeklinde konuştu.

“Türkiye'nin yedi düvele karşı nasıl mücadele ettiğini görüyoruz”

Türkiye’nin büyümesini bütün dünya ülkeleri önünde gösterdiğini kaydeden Yılmaz Tunç, “Diğer taraftan askerimiz sınır dışı operasyonda. Belki orada sadece PYD, PKK'ya karşı mücadele ediyor görünse de kullandığı silahlara baktığımızda Türkiye'nin yedi düvele karşı nasıl mücadele ettiğimizi görüyoruz. Güneyimizde terör devleti oluşmaması ve çocuklarımızın gelecekte Türkiye’nin oradan gelen tehditlerle karşı karşıya kalmaması için Askerlerimiz canını feda ederek büyük bir mücadele içerisinde. Terör örgütlerin arkasındaki küresel güçler bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaklar. Türkiye güneyinde bir terör devleti oluşmasına asla müsaade etmeyecek. Bu uğurda şehitler veriyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz,  gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimiz  dualarıyla topyekûn onların arkasında” ifadelerinde bulundu.

“Bartın'ın AK belediyeciliğe ihtiyacı var”

 "Bartın'ın AK Partili bir belediyeye, ak belediyecilik anlayışına ihtiyacı var" diyen Milletvekili Tunç, " Her alanda büyük çalışmalar var. AK Partiyle uyumlu belediyelerin her alanda hızlı geliştiğini hepimiz görüyoruz. Bu anlamda Bartın'da da bu avantajı 2019'da yakalayabiliriz. İnşallah o durumda Bartın'ın çehresi hızlı bir şekilde değişir. Bartın'ımız daha da büyür. Üniversiteyle birlikte bir üniversite kenti haline gelir. Belediye AK Parti'de olduğu zaman Irmak Islah Projesi gibi diğer projelerde çok daha hızlı yürür. Çünkü uyum ve istişare çok önemli. AK Parti iktidarı yerelde elde ettiği başarılarla büyümeye ve milletine hizmet etmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Geldi: “2019 seçimlerine hata yapmadan gitmeyi amaçlıyoruz”

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24.Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi de sorumluluk bölgelerindeki ilçe belediyelerini yerinde ziyaret ettiklerini belirterek, amaçlarının belediyelerin hizmet alanlarını görmek ve istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi. Geldi ayrıca 2019 seçimlerine hata yapmadan gitmeyi amaçladıklarını da kaydetti.