Tunç, Anneler Gününü kutladı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı. Tunç, mesajında 'Annelerimiz, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Annelik, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılamayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir' dedi.

Tunç, Anneler Gününü kutladı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı. Tunç mesajında şunları söyledi:

“Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge anneler çok ayrı bir yere sahiptir. 

“Dünyanın en kutsal vazifelerinden biri”

Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakların altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.”